Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor

Oliver og Gunnvør har haft store uenigheder omkring deres tre fælles børn, men nu har Oliver erkendt, at Gunnvør er den bedste mor for dem.

Af Kenth G. Madsen - 23. juni 2020 kl. 19:24

44-årige Oliver Bjerrehuus har i alt fire børn med to forskellige kvinder. Sønnen Oscar på 19 år har han med Anna von Lindholm og Sigga, ni, Hanna, seks og treårige Hugo med forsidefruen Gunnvør Virgarsdottir. De to har haft et stormfuldt on-off forhold gennem flere år.

– Jeg har faktisk været ked af det i fem år og gået rundt om mig selv uden at vide, hvor jeg skulle gå hen. Men nu har jeg børnene hver anden weekend. Vi har ikke haft så meget med hinanden at gøre i corona-tiden, men i juli får jeg dem op en uges tid på sommerferie, fortæller Oliver Bjerrehuus i morgendagens HER&NU.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op: Jeg havde ikke kontakt med min far

Oliver er flyttet ind i sin mor, Suzanne Bjerrehuus’ sommerhus i Tisvildeleje i Nordsjælland, mens ‘Vild med dans’-sønnen Oscar har overtaget Olivers gamle lejlighed på Sankt Hans Torv i København.

– Gunnvør og jeg kommer nok aldrig til at være de bedste venner igen oven på den omgang. Men hun er den bedste mor til vores børn, har jeg erkendt, og jeg vil gerne være den bedste far, men det er også vigtigt at tænke på sig selv og karrieren en gang imellem. Og det er det, jeg prøver at gøre nu, forklarer Oliver.

Læs resten af interviewet med Oliver Bjerrehuus i denne uges HER&NU, der udkommer i morgen onsdag d. 24. juni.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne åbner op om forhold med psykisk og fysisk vold

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia er klar til nyt tv-program