Irina taler ud om forholdet til sin far: Derfor har vi ikke kontakt

Irina føler, at hun har mistet sin far, selvom han er i live.

Af Louise Vilsbøl - 4. marts 2019 kl. 16:25

Man har tidligere kunnet opleve Irina Olsen i ‘Mig og min mor’ og en lang række andre tv-programmer. Men man har aldrig hørt om eller set hendes far, og det viser sig, at der er en god grund til, at det kun er moren, man ser, når Irina er på skærmen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med ny kæreste: Indretter børneværelse
I aftenens afsnit af ‘Beauty Bosserne’ falder snakken på forældre, og Raz fortæller den rørende historie om, at han selv har mistet sin far. Det får Irina til at åbne op om sit forhold til sin egen far.
– Min far har jeg ikke rigtig nogen kontakt til. Han er i live, han er et eller andet sted, men jeg har vel mistet ham, kan man sige. Min kontakt til min far blev cuttet for snart fire år siden, hvor han tog nogle valg, som ikke var til fordel for hans familie. Min far nåede lige at møde Alessia et par gange, inden alt det skete, så Alessia har ikke nogen morfar, fortæller Irina.
LÆS OGSÅ: Karsten Ree opereret akut: Kvæstet efter styrt
Se klippet med Irina herunder, og se med i aften kl. 22.00 på Kanal4.
LÆS OGSÅ: Nadja: Derfor har jeg ikke set min sæson af ‘Paradise’