Nadja: Derfor har jeg ikke set min sæson af 'Paradise'

Nadja har ikke set sin egen sæson af ‘Paradise Hotel’, og det er der en god grund til.

Af Louise Vilsbøl - 25. januar 2019 kl. 15:00

I en ny video på sin YouTube-kanal svarer Nadja Hansen fra sidste års udgave af ‘Paradise Hotel’ på spørgsmål fra sine følgere. Et af spørgsmålene lyder, om hun har set sin egen sæson af ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-hunk og hans hustru skal skilles

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Sidney Lee blev friet til i et supermarked


LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Kastrerede Andreas Bo på 15 minutter
– Jeg har set noget af den. Jeg har set noget af starten, og jeg har set noget af midten, men nej ikke den hele, det har jeg ikke kunnet. Jeg har faktisk ikke haft lyst til det, fortæller Nadja og forklarer:
– Jeg ville synes, det var ærgerligt, hvis jeg satte mig ned og så min sæson nu, for nu har jeg det godt, og jeg har gode minder. Jeg husker kun ‘Paradise’, som om det var en fed tid, så jeg ville synes, det var ærgerligt, hvis jeg satte mig ned og så, at jeg var ked af det. Jeg vil helst ikke blive trukket ned til der, hvor jeg var ked af det igen.
Se hele videoen med Nadja, hvor hun svarer på en masse spørgsmål om sig selv, forholdet til Lenny og tiden på ‘Paradise Hotel’ herunder.
LÆS OGSÅ: Princess: Jeg er besat af et spøgelse