IKKE SET PÅ TV: Casper og Michaela afsløres i at kysse

Der er altså nogen, der optager Michaela og Caspers kys.

Af Rikke Lynge - 24. juni 2021 kl. 20:55

Casper og Michaela havde dagen forinden været på en romantisk date, hvor de første ‘Bachelor’-kys blev uddelt, og da Casper trækker Michaela til side under mingling i dagens afsnit, ender det igen med et kys.

– Jeg havde ikke set den komme, for det er jo ofte på en date, man kysser, men at hun tager initiativ under en mingling, den havde jeg ikke set komme, fortæller Casper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: UH! ‘Landmand søger kærlighed’-stjerne skal giftes

Casper og Michaela tror, at de kan kysse i fred og ro, men det får de ikke lov til.

– Hvis man ser programmet, og man tænker, at vi kigger os lidt omkring for at finde ud af, om nogen ser det, så er det fordi, at produktionens kommandocentral, som sidder og følger med live, ikke er voldsomt langt væk fra der, hvor vi sidder. Da der så sker det, at Michaela trækker mig ind til hende og kysser mig, så hører vi stor jubel, og så går det op for os, at det er produktionen i kommandocentralen, der synes, det er mega fedt. Derfor kigger vi rundt og griner lidt, da vi kan høre det i baggrunden, fortæller Casper, der var meget overrasket over produktionens reaktion.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie er igen single

Faktisk er der slet ingen mulighed for, at de andre deltagere kan se ned til det set-up, der er lavet til samtaler under mingling.

– Det er placeret bag nogle store buske, så man kan ikke se ned til de borde, forklarer Casper.

LÆS OGSÅ: Uhh: Nynne taler ud om graviditet

Derfor bruger Casper tid med Michaela

De andre piger er meget uforstående over, at Casper vælger at bruge tid med Michaela, når de dagen forinden var på en lang date, og de føler dig overset, men det har Casper en god forklaring på.

– Det er meget udfordrende, at produktionen ikke tillader, at man snakker, skriver eller ringer til hinanden. Normalt, når man er ude på en date, så taler man lige sammen efterfølgende om daten, men den der efterdel eksisterer ikke i ‘Bachelor’, så man ved ikke, hvad den anden tænker dagen derpå. Så det var vigtigt for mig at spørge Michaela, hvilken følelse hun havde efter daten, forklarer Casper, der er meget glad for Michaelas store initiativ til ham.

– Uagtet alle de her holdninger om Michaela, så er det jo sindssygt sejt, at hun tør tage de her initiativ gang på gang, det er da bare fedt, synes jeg.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-date afslører: Sådan er Casper, når kameraet er slukket

Læs mere om