IKKE SET FØR: Türker giver en eksklusiv rundvisning i den nye Bronuts i København - Her & Nu

IKKE SET FØR: Türker giver en eksklusiv rundvisning i den nye Bronuts i København

Türker og Ninos har store planer for deres forretningskæde Bronuts.

Af Lykke Buhl og Rikke Lynge - 17. juni 2020 kl. 20:49

Türker Alici og hans bror Ninos Oraha åbner på fredag den 19. juni deres tredje Bronuts-butik – en donutbutik i hjerte af København på Vesterbrogade 37. Realityportalen var i dag med til reception i den nye butik inden åbningen.

– Mig og min bror vi har åbnet Bronut nummer tre, og snart kommer nummer fire, fem, seks osv. Denne ligger meget tæt på Hovedbanen, så der er ingen undskyldninger for ikke at kigge forbi. Lige så snart I lander på Hovedbanen, så går I ud til venstre, og så finder I Bronuts, fortæller Türker til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah har taget næste skridt i forholdet

Türker og Ninos har allerede lagt en plan for, hvor de næste butikker skal ligge, og Türker kan afsløre, at der kommer én butik mere på Sjælland, men det afsløres endnu ikke i hvilken by.

– Vores plan er at åbne ti butikker ud over de her tre så 13 butikker inden juli næste år. Når vi har gjort det, har vi planer om at åbne lidt flere, så der er store planer, siger Türker.

LÆS OGSÅ: Türker rykker til Aalborg

Og selvom de to brødre har fart på, så er Türker ikke bange for, at det pludselig går galt.

– Da vi åbnede i august, der var der én anden donut-butik, og det var Donkin donuts, og siden vi er åbnet, er der kommet 13 andre donutforretninger, men vi ser kun på det som en god ting, fordi der kommer hype omkring donuts. Det gælder bare om at være den bedste på markedet, og vi føler, at vi er rigtig godt med, fortæller Türker.

LÆS OGSÅ: Stor ‘Paradise Hotel’-stjerne har vigtig rolle i ‘Operation X’-program

Se videoen herunder, hvor Türker viser rundt i den nye forretning med bonuts-udsmykning ned til mindste detalje.

LÆS OGSÅ: Lene Beier skal samle danskerne hen over sommeren i live TV 2-program