I aften i 'Luksusfælden': Pengene fosser ud hos 24-årige Anders - Her & Nu

I aften i 'Luksusfælden': Pengene fosser ud hos 24-årige Anders

Gælden stiger måned for måned, fordi Anders lader hele sit liv stå til, mens han bare spiller computerspil.

Af Rikke Lynge - 7. april 2020 kl. 14:37

I Thisted bruger 24-årige Anders 70 timer om ugen på computerspil, mens han lever af pizza, slik, is, chips og cola. I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ forsøger de to eksperter at få ham til at indse, at det liv ikke kan fortsætte.
– Anders har i den grad snollet sine penge op og levet som en teenager. Det er tid til, at han skal sige farvel til det liv og blive voksen, siger ekspert Kenneth Hansen i aftenens afsnit.
LÆS OGSÅ: Cecilia og Peter fra ‘Luksusfælden’: Sådan har vi det i dag
Eksperterne fremlægger det sort på hvid og fortæller, at hvis denne tendens fortsætter, så vil Anders have en gæld på 1,1 millioner kroner som 29-årig.
– Jeg havde måske ikke regnet med, at jeg var nået så langt ud, men det var jeg så, fortæller en trist Anders, der bare drømmer om at stifte familie og få et hus.
LÆS OGSÅ: Se deltagerne: Nyt boligprogram giver ‘Nybyggerne’ kamp til stregen

Se klippet herunder, hvor Anders konfronteres af eksperterne med hans store gæld. Artiklen fortsætter efter klippet.

Stiftede gæld med ekskæresten

Trods Anders unge alder har han allerede oplevet meget – især de sidste par år.
– Jeg blev gift for halvanden år siden, og ni måneder efter, der vælger jeg at tage til Norge og arbejde i seks måneder. Fire måneder efter, jeg har været deroppe, så gik jeg hen og blev skilt.
LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Familien fra Bryggen’ er tilbage
Ifølge Anders mor Maibritt er det ægteskab en stor årsag til sønnens økonomiske situation.
– Da Anders var sammen med sin eks, der startede dét med at bruge en masse penge. De havde mange planer med at skulle købe hus, og det hele kunne ikke gå hurtigt nok, fortæller Anders’ mor i programmet, og Anders er meget enig.
– Mig og min ekskæreste vi har stiftet rimelig mange lån – både kviklån, forbrugslån og billån, og det er alt sammen noget, der er skiftet i mit navn, fortæller Anders, der ikke betaler af på sin gæld.
LÆS OGSÅ: Linse i sorg: Har mistet Jytte

Se klippet herunder, hvor Anders fortæller om sin dårlige livsstil og se hele afsnittet af ‘Luksusfælden’ i aften kl. 20.00 på TV3 eller på Viaplay.


LÆS OGSÅ: Højgravid ung mor endte på fødegangen: Faldt og slog maven