HER ER DATOEN: ‘Familien fra Bryggen’ er tilbage

Nu er ventetiden snart over, og ‘Familien fra bryggen’ vender tilbage inden længe.

Af Rikke Lynge - 31. marts 2020 kl. 7:58

Der er godt nyt for ‘Familien fra Bryggen’ seere, for programmets 17. sæson vises som planlagt og udskydes ikke til efteråret, som mange andre programmer er gjort grundet corona-tiden. Det giver os et glædeligt gensyn med Didde, Geggo, Cengiz, Alba, Linse og Lebbe Lone, der igen i år forsøger at vinde Linses hjerte, men Lone mener dog, at Linse skal tabe sig først.
Der er store planer og ideer på tegnebrættet hos ‘Familien fra Bryggen’. Vi er med, når nye fremtidsplaner bliver ført ud i livet, når sorg og følelser fylder alt og når glæden og kærligheden blomstrer.
LÆS OGSÅ: Lebbe Lone dropper Linse: Du er for tyk
Sæson 17 har premiere torsdag den 23. april kl. 20.00 på TV 3 og Viaplay. Det afslører Geggo på sin Instagram, men også på programmets egen Instagram er der lagt en teaser ud for den nye sæson.
Sæson 17 bliver blandt andet præget af Geggos graviditet, da vi både kommer med til scanning og er med, når Cengiz afslører kønnet over for Geggo, der ikke kendte kønnet i starten.
I den nye sæson mærker vi desuden også, hvordan Corona-virus påvirker Linse, Didde, Geggo, Cengiz og Alba. Den ellers så tætte familien må, som alle andre danskere, undvære hinanden, og det giver stof til eftertanke, når hverdagsting pludselig ikke kan lade sig gøre.
LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid: Der er fred nu
Kan du ikke vente, så se trailer for den kommende sæson allerede nu herunder:


LÆS OGSÅ: WHAT: Stjerne Boksning forsøgt saboteret
LÆS OGSÅ: Linse hjælper folk i corona-karantæne