Hysterisk ung mor: Min søn skal ikke ud på legepladsen

‘De unge mødre’-deltageren åbner op om sine bekymringer for sønnens helbred.

Af Jonas Sand - 2. april 2018 kl. 19:25

På tirsdag kommer der et nyt afsnit af DPlay-serien ‘Mødregruppen’, hvor deltagerne fra ‘De unge mødre’ deler ud af råd og erfaringer og svarer på spørgsmål, som seerne har sendt. Her er Michelle – en af de nye deltagere fra reportageserien – gæst, og hun fortæller ærligt om nogle af de bekymringer, hun har fået, efter hun er blevet mor.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare!
Her afslører hun blandt andet, at hendes søn ikke måtte komme ud på legepladsen med de andre børn, da han startede i vuggestue.
– Jeg kan huske, at da han startede i vuggestue, der sagde jeg til dem, at han ikke skulle ud på legepladsen, for jeg var bange for, at han fik sten i munden, og at de ikke ville opdage det. Så det første halve år, han gik i vuggestue, var han ikke ude på legepladsen, fordi jeg var så bange for, at der skulle ske ham noget, siger hun.
LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Kevin har fået sin største drøm opfyldt
LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘De unge mødre’-mor skal giftes
Det kan du høre om i klippet herunder:

STORT GALLERI: Se alle Princess Nataschas vilde looks
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Derfor skal mine børn være afhængige af mig