Se alle Princess Nataschas vilde looks

Hele 16 forskellige looks har Princess Natascha præsenteret os for igennem de seneste fem år.

Af Louise Vilsbøl - 16. marts 2018 kl. 19:25

En af ugens mest læste artikler på Realityportalen var uden tvivl Princess Nataschas nye frisure, som i den grad delte vandene. Mange mente, at den var alt for vild og forstod hende ikke – især fordi frisuren endte med at koste hende forholdet til kæresten Jes, som hun ellers havde snakket om bryllup og flere børn med.
Men andre mente, at det faktisk klædte den unge mor at være skaldet, og så var der dem, der måske ikke helt var fans af frisuren, men som påpegede, at det ikke var det værste look, den unge mor havde haft igennem tiden. Selv ved hun godt, hvilket look hun er mest tilfreds med.
SE BEVISET: Nu hedder hun Princess og ikke længere Natascha Linea
– Rent udseendemæssigt er min favorit de lyserøde dreadlocks, men jeg kunne ikke tåle dem, fordi jeg fik store sår i hovedbunden. Men tager man både udseende og behagelighed, så er det det hår, jeg har nu, siger Princess Natascha til Realityportalen.dk.
Princess Natascha har været vidt omkring, når det kommer til hendes øverste kropsdel, som både har varieret i farve og længde over hele skalaen. Se de mange looks i galleriet øverst i artiklen, og stem på hendes bedste look herunder.
LÆS OGSÅ: Princess Nataschas ekskæreste taler ud: Sådan har jeg det med bruddet
LÆS OGSÅ: Nadia Shila sagsøger hopsital efter datters hjerneblødning

Hvad er Princess Nataschas flotteste look?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om uventet graviditet: Et mirakel, at barnet er i live
LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …