Lykkelig 'De unge mødre'-mor skal giftes

Bryllupsklokkerne ringer for parret i den nærmeste fremtid.

Af Jonas Sand - 26. marts 2018 kl. 19:26

Vi lærte Jonna Vistisen at kende i ‘De unge mødre’, hvor datteren Sasja i en periode var deltager. Mor og datter havde et tæt forhold, og derfor fik seerne også lov til at se en masse til Jonna på skærmen, indtil datteren igen trak sig fra reportageserien.
Siden er der sket meget hos Jonna, der har fundet den helt store kærlighed. Hun er nemlig faldet pladask for den ti år yngre Jesper, og senere i år bliver de to mand og kone. Det bekræfter den lykkelige ‘De unge mødre’-mor over for Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: CHOK: TV3 dropper ‘Paradise Hotel’
STORT GALLERI: Se alle Princess Nataschas vilde looks

Jonna er faldet pladask for den ti år yngre Jesper. (Foto: Privat)


– Han friede en torsdag aften – næsten midt i maden. Ungerne var hjemme, og han faldt på knæ og fortalte, hvor meget han elsker mig. Det endte med, at vi begge tudede. Jeg blev så overvældet og vildt lykkelig, og børnene var ellevilde, fortæller 44-årige Jonna om frieriet.
Jesper har i forvejen to børn på ni og tre år, som nu bor hos parret, mens Jonna i forvejen også har syv børn og en række børnebørn. Det er derfor en stor familie, der nu er blevet bragt sammen – og alle har taget godt imod hinanden.
– De har taget rigtig godt imod ham – og omvendt. Han nyder også at være “Moffe”, og allesammen har også været hjemme hos os her i weekenden og påskehygget på forskud, lyder det fra Jonna.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Jonna afvist i ‘Mit plastikmareridt’: Sådan går det i dag
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sasja sprang ud som lesbisk: Sådan reagerede min mor

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre mere om Jonnas store familie i ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Gravid paradiso afslører kønnet: Vi venter en …
LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om stofmisbrug

“Vi skal aldrig giftes”

Det var internettet, der bragte Jonna og Jesper sammen.
– Vi har været kærester i knap syv måneder. Vi mødte hinanden via en Facebook-singlegruppe og mødtes efterfølgende til en fest kort tid efter, siger Jonna og fortæller, at det herefter gik hurtigt.
– Det var en lørdag, og så tog jeg hjem til ham på første date om tirsdagen. Så har vi været sammen siden. Der var ingen tvivl om, at med ham var det noget helt anderledes, end jeg har oplevet før.
SE BILLEDERNE: ‘De unge mødre’-mor i VILDT vægttab
LÆS OGSÅ: Princess Nataschas ekskæreste taler ud: Sådan har jeg det med bruddet
Hverken Jonna eller Jesper har været gift før, og faktisk har de altid sagt, at de aldrig skulle giftes – i hvert fald indtil de mødte hinanden.
– Jeg har altid sagt, at jeg aldrig skulle giftes. Det er der flere, der har nævnt nu, og det griner de lidt af. Men jeg skulle bare møde den, som kunne ændre på det, siger Jonna og fortæller, at de havde luftet tanken om bryllup, inden kæresten gik på knæ.
– Vi havde snakket om bryllup, inden han friede. Vi ville gerne begge to. Han nævnte det faktisk ret tidligt i vores forhold, at han vidste, at han havde mødt den rigtige. Og det var jo gengældt fra mig af også.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Derfor skal mine børn være afhængige af mig
LÆS OGSÅ: Lagt for had efter ‘De unge mødre’: Tør næsten ikke gå ud længere

Der er kommet ring på fingeren hos Jonna, der ellers ikke havde planer om at blive gift. (Foto: Privat)

Datoen er sat

Parret har allerede booket tid i kirken, og de har derfor helt styr på, hvornår de kan kalde sig mand og kone.
– Vi er begyndt at planlægge det hele. Vi har booket kirke og lokale til 18/8-18, og jeg skal snart ud at prøve kjoler med mine piger, siger Jonna og fortæller, at de stadig mangler at få helt på plads, hvad der skal ske efter kirken.
– Det er ikke helt fastlagt endnu, men reception og efterfølgende middag og fest. Vi inviterer familie og nære venner, så jeg tror, vi ender på 40-45 stykker. Så kan vi holde det på et noglelunde budget, og så bliver det med de nærmeste og ikke bare Gud og hver mand, som man alligevel ikke normalt ser, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila sagsøger hospital efter datters hjerneblødning
LÆS OGSÅ: Er der sex i ny sæson ‘Divaer i junglen’?