Husker du Jesus fra 'Jesus og Josefine'? Her er han i dag

29-årige Sebastian Aagaard-Williams har i dag sit drømmejob i Aalborg.

Af Louise Andersen - 19. december 2017 kl. 9:07

Du kender ham fra B-Boys, hvor han som 14-årig var en del af trioen, der i 2003 smeltede pigehjerter over hele Danmark. Og han fortsatte i hjerteknusersporet, da han et par måneder senere fik rollen som Jesus i TV 2’s julekalenderhit ‘Jesus og Josefine’.
– Det var ret vildt, at man på ét år kunne gå fra at være en helt normal, ukendt dreng og til pludseligt at være landskendt. Heldigvis har mine forældre altid været gode til at “holde mig på jorden”, så det var egentlig bare en stor gave at få lov til, fortæller Sebastian Aagaard-Williams til MigogAalborg.
LÆS OGSÅ: Anders og Torben: Sådan holder vi jul
LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Badehotellet’ er tilbage
Sebastian Aagaard-Williams har ikke lagt skuespillet på hylden. I sommeren 2017 kunne han kalde sig nyuddannet skuespiller fra Den Danske Scenekunstskole, og kort tid efter fik han et tilbud, han ikke kunne sige nej til.
– Jeg blev kontaktet af Aalborg Teater, som spurgte om jeg havde lyst til at være en del af deres ensemble for 2017/18. Aalborg Teater er et meget anerkendt teater i Danmark, og jeg kendte også lidt til det i forvejen, så jeg var faktisk slet ikke i tvivl, fortæller Sebastian til MigogAalborg.
Den 29-årige skuespiller flyttede i august måned fra København til Aalborg og har siden spillet med i forestillinger som ‘Romeo og Julie’ og senest ‘Rockulven’.
Læs mere og se billeder af, hvordan Sebastian Aagaard-Williams ser ud i dag her.
LÆS OGSÅ: Frustreret ‘Kongerne’-Kia frygter jul uden familien
LÆS OGSÅ: Se listen: Her er årets mest indbringende julesange