Frustreret 'Kongerne'-Kia frygter jul uden familien - Her & Nu

Frustreret 'Kongerne'-Kia frygter jul uden familien

Reality-baben gruer for, om hun skal blive på psykiatrisk afdeling over julen.

kongerne
Af Emilie Holm Egebro - 4. december 2017 kl. 20:55

Mens de fleste af os i øjeblikket julehygger med vores nærmeste, er det langtfra julestemning, der fylder ‘Kongerne’-stjernen Kia Sødergreens december måned.
I slutningen af september blev hun og Walid ‘Knaldperlen’ Bechara forældre for første gang, da sønnen Marcus kom til verden, men i midten af oktober blev Kia desværre indlagt på psykiatrisk afdeling, da hun havde fået en voldsom reaktion efter fødslen.
LÆS OGSÅ: Kia brækkede halebenet under sex med Knaldperlen
Nu, knap to måneder senere, er ‘Kongerne’-baben stadigvæk ikke blevet udskrevet, og det bekymrer hende meget med blot tre uger til juleaften:
– Det går stadigvæk op og ned, og jeg har meget svingende dage. Jeg ved stadigvæk ikke helt, hvad planen er med min udskrivelse. Jeg ved kun, at medicinen skal virke, inden jeg kan komme hjem, og lige nu gør den det desværre ikke, fortæller en frustreret Kia til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia: Derfor må jeg kun se min søn to gange om ugen
– Jeg lever lige nu bare i håbet om, at det vil ske inden jul, så jeg kan komme hjem til min familie og fejre det med dem.
Heldigvis for Kia har kæresten Walid været meget støttende i denne svære tid, og han klarer de huslige pligter og tager sig af sønnen til den helt store guldmedalje.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg har fået stress
LÆS OGSÅ: Kia taler ud om voldsom fødsel: Sønnen brækkede skulderen
Se det fine billede, hvor Kia har besøg af sønnen Marcus i går til første advent: 


 
LÆS OGSÅ: Knaldperlen vender tilbage på skærmen
Se det søde og lidt sjove klip fra første gang Kia og Knaldperlen kyssede i ‘Kongerne’ herunder: