HER ER DATOEN: Ny 'Familien fra Bryggen'-sæson får snart premiere

Du skal ikke vente længe på nye afsnit af den populære TV3-serie.

Af Jonas Sand - 17. januar 2019 kl. 7:28

2018 var et hårdt år for store fans af ‘Familien fra Bryggen’, der i lang tid måtte undvære den populære TV3-familie på grund af den pause, som de valgte at holde i foråret sidste år. I år er der dog masser at glæde sig til, og dette forår kan du igen få lov til at følge realityfamilien.
Allerede torsdag den 7. februar klokken 20:00 har TV3 og Viaplay nemlig premiere på helt nye afsnit af ‘Familien fra Bryggen’, der starter, hvor efterårssæsonen sluttede.
– Der er masser af romantik i luften, når den nye sæson af ‘Familien fra Bryggen’ rammer skærmen til februar. Bryllupsklokkerne ringer for Stephanie, og Linse er kommet hjem til sit elskede Bryggen efter godt to år i sydens sol, hvor hun har drevet et B&B, skriver TV3 blandt andet om sæsonen.
LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!
LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse


LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz om bryllup: Folk vil tænke, at vi er de mærkeligste i hele verden
LÆS OGSÅ: Linse vinder pris: Jeg er så stolt og overdrevet glad

Tæt på bryllupsplanlægning

Især brylluppet mellem Cengiz og Geggo fyldte meget i efterårets sæson, og seerne kommer igen helt tæt på planlægningen af parrets store dag.
– Der er travlhed på Bryggen, og forberedelserne til århundredets bryllup optager den lille familie. Alt skal være perfekt, når Stephanie og Cengiz siger ja til hinanden, og vi er med hele vejen, når de store følelser får frit løb. Det er nemlig ikke en helt enkelt opgave at forberede den store dag.
– Kom med når parret tager billedet til bryllupsinvitationerne, når der dukker uventet hjælp op, og når det forelskede par sætter en ring på deres kærlighed, skriver TV3.
LÆS OGSÅ: Barn nummer fire på vej? Nu svarer Kim Kardashian endelig på rygterne
LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele

Fra Spanien til Amager

Linses spanske eventyr er også endegyldigt slut. Det slog hun fast i sæsonafslutningen af den seneste sæson, og derfor får seerne lov til at følge med, når hun igen skal finde sig til rette i hjemlandet.
– Vi er også med, når Linse skifter sydens sol ud med det lidt mere tempererede Amager og vender hjem til Danmark efter at have udlevet sit B&B-eventyr i Spanien de sidste to år. En rejse, der var både hård, men også fuld af store oplevelser. Savnet til Danmark og til den elskede familie på Bryggen sejrede dog til sidst.
– Vi følger Linse tilbage i Danmark, når en ny hverdag begynder. Kom med på jagten efter drømmemanden, når den kommende svigersøn afslører sin adelige titel, og når hele familien rejser til det smukke Skotland.  En ting er sikkert – det kommer ikke til at gå stille for sig, når vi endnu engang bliver inviteret indenfor hos ‘Familien fra Bryggen’ og følger dem alle – i medgang og modgang, slår TV3 fast.
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er helt til grin
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Her er Fremtids-Peters afløser
Herunder kan du få et smugkig på, hvad der venter dig i ‘Familien fra Bryggen’ hver torsdag klokken 20:00 fra den 7. februar:

LÆS OGSÅ: Didde åbner op efter bruddet med Sonny: Sådan er vores forhold i dag
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på