HOT NEWS! ‘Familien fra Bryggen’-Didde har fået en kæreste

Didde svæver for tiden på en lyserød sky, for hun har fundet kærligheden igen efter to år som single.

Af Lykke Buhl - 1. juli 2020 kl. 9:50

‘Familien fra Bryggen’-stjernen Didde Skjelmose har fundet kærligheden. Det bekræfter hun overfor Ekstra Bladet, hvor hun dog ikke vil komme nærmere ind på, hvem denne nye mand er.

– Jeg vil gerne have ham lidt for mig selv. Men vi kan jo sige, at han er flaskedreng i Brugsen på Samsø, siger hun med et grin til mediet.

LÆS OGSÅ: Ærlige Frederik Fetterlein: Sådan har jeg det med Saszeline i dag

På Instagram ligger Didde dog heller ikke skjul på, at hun har fundet kærligheden, når hendes følgere spørger. I hendes seneste opslag fortæller hun nemlig, at turen snart atter går til Samsø – for at besøge den nye kæreste forstås – og her vil hun naturligt nok gerne se lidt ekstra godt ud, så derfor har hun fået en spray tan.

– Når jeg skal til Samsø igen, så er det jo vigtigt at lige stå pæn brun. Det slanker jo også, skriver Didde.

Herunder kan du se opslaget, hvor Diddes følgere har luret, at hun har fået kæreste på

LÆS OGSÅ: Linse efter at have kysset sin hund: Har levende parasitter i kroppen

Til daglig bor Didde som bekendt i Vamdrup tæt ved Kolding i det sønderjyske, så derfor er der et stykke vej om til kæresten på den jyske ø Samsø.

Didde har tidligere været åben om, at hun har følt sig meget ensom, men det kan den nye kæreste forhåbentligt afhjælpe lidt.

LÆS OGSÅ:Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Didde har været single siden, det i juli måned 2018 kom frem, at forlovelsen var blevet afbrudt mellem hende og eksen Sonny Bendiksen. Dengang lød forklaringen fra TV2 Vejret-produceren Sonny, at det var den lange distance mellem Dittes hjem i Vamdrup og hans hjem i Nyborg på Fyn, der blev årsagen til bruddet. Parret blev forlovede d. 21. oktober 2017 efter at have været kærester siden maj 2017, hvor de mødte hinanden gennem en fælles veninde.

Herunder kan du se et billede af Didde med sin eksforlovede Sonny. Den nye kæreste må vi desværre vente lidt med at få at se.

Didde og Sonny, dengang de var forlovede i 2017 (Foto: Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-Stjerne overfaldet af politiet

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor