‘Familien fra Bryggen’-stjerne i tårer: Mit hjerte er meget tomt

Hos stjernen fra Bryggen er det en hård omgang at sætte ord på, hvordan hun i virkeligheden går og har det.

Af Caroline Grønne Wigdal - 6. juni 2020 kl. 20:55

Tablerone, marcipanbrød og masser af sovs med fløde var primært den kost, som Didde levede på, før hun besluttede sig for at omlægge den. Til at hjælpe hende med en ny og sundere livsstil er sundhedsekspert og kostvejleder Lene Hansson, og det er til et møde med hende, at Didde åbner helt op om, hvordan hun går og har det. Linse er taget med til mødet for at støtte sin veninde.

Lene Hansson spørger til, om Didde spiser, fordi hun er tom i maven, eller om hun mon i virkeligheden er tom i hjertet.

LÆS OGSÅ: Linse efter at have kysset sin hund: Har levende parasitter i kroppen

– Mit hjerte er meget tomt, fastslår Didde.

Herefter forklarer hun, at hun ofte giver udtryk for, at hun har det godt, selvom det ikke er tilfældet. Men hvis hun tænker nærmere over det og skal svare ærligt på spørgsmålet, så må hun indrømme, at hun faktisk ikke er lykkelig.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche trodser myndighederne: Rejser til Cypern

Linse spørger, om Didde er ensom, og det er hårdt for Didde at svare på det spørgsmål, for Linse rammer et ømt punkt, og desværre er det sandheden, at Didde føler sig ensom. Den følelse ser hun som en form for falliterklæring.

– Selvfølgelig har jeg en facade. Selvfølgelig kan jeg ikke gå rundt og se ked af det ud hver dag og sige, at jeg ikke har det så godt og er ensom, fortæller Didde, hvorefter hendes facade krakelerer en smule.

LÆS OGSÅ: Forelsket Robin: Jeg er sgu faldet for Mathilde

Herunder kan du se Didde fortælle om sin ensomhed. Se hele afsnittet på Viaplay.