HOT NEWS: En af 'Landmand'-Dannis damer er gravid

‘Landmand søger kærlighed’-deltageren bliver mor næste sommer.

Af Jonas Sand - 13. december 2017 kl. 14:23

Louise fandt ikke den helt store kærlighed, da hun medvirkede i den seneste sæson af TV 2-programmet ‘Landmand søger kærlighed’. Her endte hun ellers med at komme på date med Danni, men kemien mellem de to var ikke rigtig til stede, og de skiltes i stedet som venner.
Efterfølgende kritiserede Danni hende og fortalte til Realityportalen.dk, at Louise havde en andet tempo end ham og gerne ville have børn inden for et år. Louise selv var dog langt fra tilfreds med den kommentar, og hun fortalte, at det ikke nødvendigvis skulle være inden for et år, men bare gerne i den nærmeste fremtid.
LÆS OGSÅ: ‘Landmands’-dramaet fortsætter: Han viste os ingen interesse – de fik som fortjent!
Og det må man sige, at det bliver. Realityportalen.dk erfarer nemlig, at den lykkelige ‘Landmand søger kærlighed’-deltager er gravid, og til juni venter hun sig en lille baby.
Her er hun ifølge Realityportalens oplysninger sat til at føde den 28. juni, og Louise er derfor kun lige forbi de 12 uger i graviditeten. Hun ved derfor heller ikke, hvilket køn hun får, når hun om lidt mere end seks måneder bliver mor for første gang.
Realityportalen.dk har været i kontakt med Louise, der ikke ønsker at kommentere på graviditeten.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis …
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par afslører: Vi skal have barn
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand’-fyr skal være far