HOT NEWS: 'Landmand'-fyr skal være far

Det er gået stærkt for Steffen, som har fundet den helt store kærlighed og skal være far om få måneder.

Af Louise Vilsbøl - 8. november 2017 kl. 8:14

Det var helt vemodigt i går, da det sidste afsnit af ’Landmand søger kærlighed’ rullede over skærmen. Denne sæson har både budt på spænding, hede kys, lummerhed, kærlighed og ikke mindst akavet stemning, som de fleste af seerne vil savne.
Ingen af landmændene fandt dog kærligheden i programmet, selvom det så lyst ud for flere af de par, der endte på date sammen. Især den unge landmand Steffen og Nadia havde god kemi, men forholdet gik i stykker få dage efter daten.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fiasko’: Alle forholdene er gået i vasken
I går kunne Realityportalen fortælle, at Steffen havde fundet en ny kæreste, som var en gammel flamme, der var blevet single og har fejet benene væk under ham. De mødtes allerede få dage efter, Steffen havde fortalt Nadia, at det ikke skulle være de to, og derfra gik det stærkt.
At Steffen har fundet kærligheden er nemlig ikke den eneste gode nyhed, der er hos nordjyden. Han skal være far, og hans nye kæreste, Isabella, er allerede halvvejs i sin graviditet.
– Jeg var ikke i tvivl om, at det var det rigtige, og at jeg ville dele resten af mit liv med hende. Hun havde det heldigvis på fuldstændigt samme måde. Man bliver så glad over sådan en nyhed. Det er virkelig underligt, jeg kan ikke forklare, hvordan det er. Man er slet ikke forberedt på det, det kommer så pludseligt, men vi er bare så lykkelige, siger Steffen til TV 2.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Nichlas jubler: Jeg har mødt en pige
LÆS OGSÅ: Derfor er Ulla og Brian ikke sammen i dag
Ønsket om børn ødelagde forholdet til Nadia
Netop det store ønske om børn var faktisk det, der endte med at komme imellem Steffen og Nadia. Det var først på den romantiske date, Nadia fortalte Steffen, at hun altid havde sagt, hun ikke ville have børn, men hun ville overveje det med den rigtige fyr.
– Det var for usikker en fremtid for mig. Jeg har altid vidst, at jeg vil have børn, og jeg ville ikke binde mig til en, der måske ikke havde lyst til at få børn en dag. Derfor sagde jeg til Nadia, hvordan jeg havde det, og hun tog det pænt, fortæller Steffen til TV 2.
Nu får Steffen dog drømmen om en familie opfyldt, inden længe flytter han sammen med Isabella, og i det nye år kommer deres datter til verden.
LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Mest akavede øjeblik i ‘Landmand søger kærlighed’
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Morten: Sådan går det med kærligheden