Høvlet ned i ‘Løvens Hule’: Nu arbejder begge fuldtid

Veninderne Trine og Camilla Julie fik en hård medfart i ‘Løvens Hule’, men alt endte godt.

Af Rikke Lynge - 20. januar 2022 kl. 13:12

Forrige torsdag var veninderne Camila Julie og Trine i ‘Løvens Hule’ for at præsentere deres virksomhed ‘Sorelle Jewellery‘, der er en smykkevirksomhed med primært ferskvandsperler. I deres medvirken i ‘Løvens Hule’ blev de blandt andet høvlet ned af løverne for ikke at have deres DNA på plads. Især Jesper Buch gav dem en hård medfart.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Birgit Aaby fortæller, at hun igen er klar i ‘Løvens Hule’.

LÆS OGSÅ: Ny rekord i ‘Løvens hule’: Sådan er det gået siden 

Selvom løverne ikke var overbevist om venindernes idé, så endte den italienske Jacob Risgaard med at investere 100.000 kroner i forretningen med det italienske navn, og det skal måske vise sig at være en god beslutning, for siden pigernes medvirken i ‘Løvens Hule’ har virksomheden høstet stor succes.

– Vi har haft et rigtig fint salg i december, hvor vi omsatte det samme på én måned, som vi gjorde i hele 2020, fortæller Camilla Julie til Realityportalen om virksomhedens succes.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson viser ny fyr frem

I programmet nævner veninderne, at Trine skal til at gå fuldtid i virksomheden, men efter tv-optagelserne er begge gået fuldtid.

– Trine gik fuldtid i september, og jeg gik fuldtid fra 1. januar. Vi var nødt til at tage en beslutning om, hvorvidt vi skulle satse det hele og håbe på, det bærer frugt, fortæller Camilla Julie og forklarer, at virksomhedens vækst har gjort det muligt for begge piger at gå fuldtid på projektet.

LÆS OGSÅ: WHAT: ‘Årgang 20’-par sælger huset

Til at begynde med har Camilla Julie og Trine selv siddet og puttet hver en perle på snor, men med den løbende succes, er dette ikke længere muligt.

– Vi har ansat ni piger til at hjælpe med at lave det. Vi har længe ikke kunne følge med selv. Vi startede med at ansætte i september, hvor vi havde siddet nok gange til klokken et om natten for at putte perler på en snor, og det kunne ikke blive ved med at hænge sammen. Derfor fik vi løbende ansat nogle unge, dygtige piger, der kan hjælpe os i produktionen, fortæller Camilla Julie.

LÆS OGSÅ: Ikke normalt: Sådan forberedte Lucas sig inden ’Løvens Hule’

Pigerne får oplæring, inden de går i gang med smykkerne, og så kvalitetstjekker Camilla Julie og Trine alle smykkerne bagefter.

Trods presset i ‘Løvens Hule’, så er veninderne glade for at havde deltaget i programmet.

– Det er selvfølgelig en chance, man tager, når man går på tv på den måde. Vi var godt klar over, at det var et vilkår, at vi kunne blive kritiseret, fortæller Camilla Julie.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget har Linse tabt sig

Efterfølgende har begge veninder fået en meget positiv respons fra alle, og samarbejdet med Jacob har været over alle forventninger.

– Han er præcis, som man ser på tv. Han er storsindet og rigtig god. Han vil os det bedste. Vi har fået mere ud af det, end jeg turde håbe på, for det er jo en forholdsvis lille investering, men han tager det seriøst og hjælper alt det, han kan. Han er nok blevet vores storebror, som han sagde, fortæller Camilla Julie.

LÆS OGSÅ: Casper og Isabels vilde hushandel: Tjener 4,1 mio