Højgravide Cecilie Hother i isolation: Jeg tager ingen chancer - Her & Nu

Højgravide Cecilie Hother i isolation: Jeg tager ingen chancer

Tv-værten har aflyst alle sociale aktiviteter.

Af Kenth G. Madsen - 21. marts 2020 kl. 13:58
Coronavirussen er på alles læber og hjerner, og tv-vært Cecilie Hother er ingen undtagelse. Hun mistede for et år siden sit ufødte barn, og hun tager ingen chancer, når det kommer til hendes lille foster i maven.
LÆS OGSÅ: Gunnvør om tilspidset sushi-diskussion: Jeg er absolut stædig
– Selvfølgelig bekymrer det mig. Jeg prøver ikke at lade mig rive med. Med alt det, vi har været ude for, vil det være nemt at gå ned ad den vej. Det gør vi ikke. Men vi er enige om ikke at tage chancer, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: ‘Løvinden’ Mia Wagner i corona-karantæne
Selvom Cecilie Hother ikke er syg, så har hun valgt at blive hjemme helt.
– Alt, jeg havde af sociale planer, har jeg aflyst og sat mig selv i isolation. Jeg går måske en tur i skoven. Men ellers bliver jeg inde, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’ udskydes på ubestemt tid