'Løvinden' Mia Wagner i corona-karantæne - Her & Nu

'Løvinden' Mia Wagner i corona-karantæne

Forretningskvinden fra ‘Løvens Hule’ har måtte indlogere sig i sommerhuset.

Af Kenth G. Madsen - 14. marts 2020 kl. 13:58
Mia Wagner fra ‘Løvens Hule’ blev sent fredag i sidste uge ringet op af Styrelsen for Patientsikkerhed, der gav besked om, at hun skulle 14 dage i karantæne, fordi hun har holdt et møde med en smittet person. Så løvinden befinder sig nu i et sommerhus i Spøttrup ved Limfjorden sammen med en kollega, der ved samme lejlighed kom i karantæne. Mia Wagner understreger, at hun og kollegaen ikke er smittet.
LÆS OGSÅ: Corona-pandemi forhindrer showet: ‘X Factor’ er aflyst
– Og vi har heller ikke symptomer på at være blevet smittet, men de kan jo nå at komme endnu, siger den 41-årige ejer af selskabet Freeway ApS.
– Men det var da lidt tungt at vågne søndag morgen langt væk fra familien. Jeg må kun blive på matriklen, så vi løber en tur rundt om huset, når vi skal have frisk luft og motion. Lidt som når man er på gårdtur i fængslet. Heldigvis har vi nogle søde mennesker, der hjælper med levering af varer. Poserne stilles ved døren.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria efter sygemelding: Sådan har jeg det i dag
– Så jeg læser nu en masse bøger, og så er der jo en mailboks, der kræver noget opmærksomhed. Indtil videre går det fint, siger Mia Wagner, hvis døtre Liva, 13 og 14-årige Carmen må undvære deres mor så længe. De bliver passet delvist hos bedsteforældrene i Viborg samt hos deres far.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne ramt af leukæmi: Det var et chok
LÆS OGSÅ: Turdelduerne fra ‘Badehotellet’: Sådan har vi det privat