Kærligheden brast for 'Landmand'-Ruud

‘Landmand søger kærlighed’-deltageren er igen tilbage på singlemarkedet.

Af Jonas Sand - 11. november 2016 kl. 15:02

Det lykkedes ikke for Ruud Derks at finde kærligheden i ‘Landmand søger kærlighed’. Det hele sluttede ellers godt for landmanden, da han valgte Emma, men kort efter optagelserne gik det i stykker mellem dem, og Ruud indledte i stedet et forhold med den 20-årige landmandselev Malou.

Ruud og Malou til barnedåb hos hendes gudbarn, mens de stadig var kærester. (Foto: Privat)

Ruud og Malou til barnedåb hos hendes gudbarn, mens de stadig var kærester. (Foto: Privat)


– Hun er rimelig moden, vi har det sjovt sammen, og tiden går sgu stærkt. Jeg kan endelig være mig selv for en gangs skyld, og jeg kan også finde ud af at sige fra, sagde landmanden dengang til BT.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Ruuds piger: Sådan går det med kærligheden
Men kærligheden holdt ikke mellem de to, og efter tre måneders forhold er det nu slut. Det fremgår offentligt af både Ruud og Malous profiler på Facebook, hvor de begge står som single.
– Jeg har ikke rigtig lyst til at fortælle om det. Men jeg vil sige, at vi stadig er venner i dag, fortæller Ruud til Realityportalen.dk.
Dermed er Ruud altså igen ledig på markedet, men det behøver ikke vare ved, hvis ikke han ønsker det. Landmanden var nemlig yderst populær i TV 2-programmet, hvor han med 126 henvendelser fra kærlighedssøgende singlekvinder satte ny rekord. Så mon ikke der stadig er en interesseret kvinde eller to derude.
Realityportalen.dk har også været i kontakt med Malou, der ikke ønsker at udtale sig om bruddet.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Ruuds kæreste nægter at se programmet
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Ruud har droppet Emma og fundet ny kæreste
LÆS OGSÅ: Tv-landmanden Ruud: Jeg fik knust mit hjerte
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.