Hannah Melissa flasher ulovlige tatoveringer - Her & Nu

Hannah Melissa flasher ulovlige tatoveringer

Både Hannah Melissa og hendes forlovede har fået nye tatoveringer, som ikke er lovlige i Danmark.

Af Louise Vilsbøl - 11. juli 2018 kl. 19:25

Allerede da Hannah Melissa Ginic deltog i ‘De unge mødre’ var hun glad for tatoveringer, og i et afsnit af programmet kunne man se hende overraske kæresten René med en ganske særlig tatovering, hvor der stod Hannah Melissa på. Men nu er der kommet mere blæk på både den unge mor og hendes forlovede.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa er træt af at blive svinet til: Nu tager hun hævn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan René reagerer på, at han skal have en tatovering med Hannah Melissas navn, og hvordan resultatet ender med at blive:


LÆS OGSÅ: Hannah Melissa vil have ‘De unge mødre’-comeback
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi
Det afslører Hannah Melissa på Facebook, hvor hun deler billeder af deres fire nye tatoveringer. Her kan man se, at René har fået tatoveret sin arm og sin hals. På halsen står Hannah Melissas efternavn ‘Ginic’, og han har altså nu to tatoveringer med kærestens navn.
Her bryder René dog loven – eller hans tatovør gør, hvis den er lavet i Danmark. Siden 1966 har det i Danmark været ulovligt at tatovere personer under 18 år samt at tatovere en person i hovedet, på halsen eller på hænderne, men det har altså ikke afholdt hverken René eller Hannah Melissa fra at få tatoveret deres hals.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
Hannah Melissa har nemlig også fået to nye tatoveringer, som begge sidder på halsen. Den ene er en rose, hvor der også står ‘Ginic’ på, og den anden er hendes søns navn og fødselsdato.
Se alle tatoveringerne herunder:
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på