Hannah Melissa vil have 'De unge mødre'-comeback

Den unge mor vil igen vise sit liv for tv-seerne.

Af Jonas Sand - 11. april 2018 kl. 19:25

Det er efterhånden flere år siden, at ‘De unge mødre’-seerne sidst fik lov til at følge med i livet hos Hannah Melissa Ginic og hendes forlovede, René Bæk. Siden er der sket meget hos parret og deres børn, men hvis den unge mor får sin vilje, så får seerne igen lov til at se dem i den nærmeste fremtid.
Hannah Melissa har nemlig i tankerne, at hun gerne vil lave et gensynsafsnit med familien, så seerne kan blive opdaterede på, hvordan det går hos dem. Det fortalte hun mandag aften, hvor hun sendte live på Facebook.
– Jeg har faktisk skrevet til dem for at sige, at jeg gerne vil lave et gensynsafsnit, og de sagde, at jeg skulle henvende mig til redaktionen. Men det har jeg så ikke fået gjort endnu, afslørede hun, da en følger ville vide, om hun igen kommer til at deltage i ‘De unge mødre’.
LÆS OGSÅ: Derfor bliver Hannah Melissas børn bliver IKKE tvangsfjernet
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa overrasker kommunen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det så ud, da seerne sidst fik lov til at følge med i livet hos familien.


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltagere taler ud om stofmisbrug
LÆS OGSÅ: Bekymret ung mor: Min datter lider måske af alvorlig sygdom
I august 2015 var seerne med til fødslen af parrets fælles barn, Molly, der var kommet til verden få måneder tidligere. Siden har Hannah Melissa og René fået yderligere to børn, Hailie og Dexter, mens parret også har tilbragt en periode i fængsel, efter de blev dømt for vold mod Renés ekskæreste.
Hannah Melissa har også datteren Cecilya fra et tidligere forhold, og det er kun de fire børn, man kommer til at se, hvis parret kommer tilbage i ‘De unge mødre’. De skal nemlig ikke have flere, slår den unge mor fast.
– Nej, det skal jeg ikke. Vi har nok i de fire unger, vi har. Vi har heller ikke plads til flere, for så skal vi have en minibus, og det gider jeg ikke. Jeg vil også gerne have tid til de unger, vi har, så vi skal ikke have flere, siger hun også under live-udsendelsen.
SE BILLEDERNE: Så stor er Hannah Melissas datter blevet
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa taler ud efter voldsdom
Herunder kan du se hele ‘De unge mødre’-deltagerens video:

LÆS OGSÅ Hannah Melissas offer taler ud: Dommen er til at brække sig over
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa om overfald: Hun fortjente det