Gustav afslører: Jeg kan altid blive stripper

Hvis alt går galt, kan realitystjernen altid folde sig ud på andre måder.

For lækker til love
Af Helle Bill Madsen - 30. juni 2015 kl. 17:55

Det går bare derud med Gustav Salinas karriere som reality-stjerne og som diætist og personlig træner.

Men Gustav har et es i ærmet, afslørede han til premieren på ‘Magic Mike XXL’.

-Jeg har prøvet at strippe en gang i mit liv, da jeg var 17 år for en flok tøser. Det er ikke noget, jeg har gjort siden, men jeg har altid sagt for sjov, at hvis min karriere går helt galt, så kan jeg altid blive stripper. Jeg er vildt god til at danse, udtalte Gustav.

LÆS OGSÅ: Gustavs overfaldsmand dømt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.