Gunnvør løfter sløret for nye projekter

Det er ikke kun ‘Forsidefruer’, som reality-baben har travlt med.

Af Emilie Holm Egebro - 18. maj 2019 kl. 10:55

Der er ingen tvivl om, at kvinderne i ‘Forsidefruer’ altid har hænderne fulde med en helt masse projekter, udover at de også har travlt med at pleje familielivet hver især.
I sidste sæson kunne vi følge Gunnvørs bogprojekt, idet hun var igang med at udgive samtalebogen: ‘Højt at flyve – ej at falde’, sammen med psykolog Mette Holm. 
LÆS OGSÅ: Blev Sarah Louise mobbet ud af ‘Forsidefruer’?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Gunnvør fortælle om sit forhold til Oliver Bjerrehuus

LÆS OGSÅ: Karina er ny i ‘Forsidefruer’: Jeg er ikke Sarah Louise
Gunnvør fortæller nu, at bogen er blevet taget rigtig imod, og hun løfter desuden sløret for, hvilke projekter hun nu er igang med:
– Der blev taget rigtig godt imod bogen, så det betyder meget for mig. Det er jo en stor ting, så det er så fedt, og den er også kommet på lydbog nu. Jeg kunne da godt finde på udgive en bog mere, men det er ikke der mit fokus ligger nu, jeg er stadigvæk mor til tre små børn, og det fylder meget i mit liv, så jeg passer på, hvad jeg kaster mig ud i, forklarer Gunnvør.
HOT NEWS: ‘Forsidefruer’-babe er gravid
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy skal være med i nyt tv-program
– Jeg har dog flere forskellige projekter på tegnebrættet nu her, såsom nogle podcast, som også bliver afsløret i ‘Forsidefruer’. Det er meget mor-relaterede podcasts, hvor jeg taler med nogle forskellige mennesker om at være mor og generelt om valg i livet, forklarer hun.
Se ‘Forsidefruer’ torsdag klokken 21.00 på TV3 og Viaplay.
Se klippet herunder, hvor der er dårlig stemning mellem Amalie og Gunnvør:

LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på