Blev Sarah Louise mobbet ud af 'Forsidefruer'?

Var Sarah Louise et uskyldigt offer, eller var det hendes egen skyld, at hun var i konflikt med de øvrige fruer.

Af Louise Vilsbøl - 22. marts 2019 kl. 8:59

I går var der sæsonpremiere på den nye sæson af ‘Forsidefruer’, og i den anledning var der også premiere på en ny sæson af ‘Fruerne uden filter’, hvor man på Viafree kan se to af programmets hovedpersoner snakke om, hvad der er sket i det pågældende afsnit og en række andre ting udover.
LÆS OGSÅ: Karina er ny i ‘Forsidefruer’: Jeg er ikke Sarah Louise
I første program er det Janni og Amalie, der får æren af at kommentere på sæsonpremieren, og det går ikke stille for sig, når den nye frue skal vendes, og de akavede øjeblikke skal bringes til live igen. For hvorfor er det lige, at Amalie synes, Gunnvør er irriterende? Og hvorfor stiller Janni så mange spørgsmål til Karina? I afsnittet svarer Amalie og Janni også på seernes spørgsmål, og et af dem lyder:
LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama
Hvorfor skulle Sarah Louise mobbes ud? Hun var ikke værre end Janni, som støbte alle kuglerne!
– Jeg synes ikke, at Sarah blev mobbet ud. Tværtimod – overhovedet ikke, svarer Amalie, mens Janni supplerer:
HOT NEWS: ‘Forsidefruer’-babe er gravid

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det sjove klip, hvor Karsten Ree bærer Janni, som ender med at tisse i bukserne


LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
– Det er hende, der har mobbet os andre ud og givet os dårlig mave, og vi har simpelthen ikke turdet mødet op på arbejde, fordi man aldrig har vidst, hvem hun nu var i konflikt med, og hvem hun får involveret. Der er ingen tvivl om, at Sarah Louise har haft en konflikt med os alle sammen, og hun har støbt kuglerne hver gang, og der har sjovt nok, efter hun er ude, har der været god stemning.
De to ‘Forsidefruer’ er altså klare i mæglet, mens der er tavshed fra Sarah Louise selv. Selvom det er første sæson af ‘Forsidefruer’, Sarah Louise ikke er med i, har hun ikke nævnt programmet på hverken sin blog eller sociale medier, så det lader til, at Sarah Louise ikke har tænkt sig at puste til ilden eller kommentere den nye sæson eller den frue, der har overtaget hendes plads..
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy skal være med i nyt tv-program