Karina er ny i 'Forsidefruer': Jeg er ikke Sarah Louise

For 45-årige Karina har været gennem hele følelsesregisteret under optagelserne på i ‘Forsidefruer’.

Af Emilie Holm Egebro - 21. marts 2019 kl. 20:50

Allerede tilbage i august kunne Realityportale.dk afsløre, at Karina Von d’Ahé, der er 45 år og til dagligt arbejder med PR indenfor mode og skønhedsbranchen, men tidligere også har arbejdet som international model, skulle afløse Sarah Louise i ‘Forsidefruer’ i den femte sæson.
Karina bor i Charlottenlund sammen med sin søn, Joel, på knap 13 år. Hun har tidligere haft et vildt kærlighedsliv og været sammen med flere kendte mænd – blandt andet har hun været forlovet med Henrik Boserup. I dag er hun dog faldet mere til ro. Hun har i mange år været skilt og er i øjeblikket single.
HOT NEWS: ‘Forsidefruer’-babe er gravid

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy skal være med i nyt tv-program
Når første afsnit af den nye sæson ruller over skærmen i aften på TV3, er Karina bestemt meget spændt på at se sig selv på skærmen:
– Det har været med blandede følelser at være med i ‘Forsidefruer’. Det har været både sjovt og surrealistisk, og så har jeg været gennem hele følelsesregistreret. Men sådan, tror jeg, det er, når man laver reality på den måde. Jeg er rigtig glad for, at jeg sagde ja til at være med, for det har været en god oplevelse, men jeg er nervøs over at skulle se det på tv, det er der ingen tvivl om. Så jeg er virkelig spændt, og det er spændende, hvordan folk tager imod mig, forklarer Karina og fortsætter:
– Også fordi jeg er en helt anden karakter end Sarah Louise, som jeg afløser. Jeg har aldrig mødt hende, men jeg har jo set hende på tv, og der virker vi meget forskellige. Jeg synes, hun er sjov, fordi hun tør at sige, hvad hun mener, men der er jo nu ret anderledes. Altså, jeg er også selv ret ærlig, men jeg er også voksen og ikke ude på at pisse på nogen. Jeg er mere typen, der samler folk, end spreder folk.
LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama

“Derfor har jeg sagt ja”

Karina havde mange overvejelser, da hun blev spurgt, om hun ville medvirke i ‘Forsidefruer’. I sidste ende blev det dog et ja, da hun så flere fordele end ulemper.
– Jeg valgte at sige ja af flere årsager. Først, da de spurgte mig, troede jeg det var en joke. Jeg var sådan lidt: “Ej jeg passer slet ikke ind”, men så sov jeg på det, og så tænkte jeg, at det var en oplevelse, jeg gerne ville have med. Jeg har oplevet mange sjove ting i mit liv, og at blive spurgt i en alder af 45 år, om jeg vil være med i et reality-program, det er ret vildt og nok sidste gang, jeg bliver spurgt om det, griner hun og tilføjer:
– Jeg tænkte, det kunne være lidt sjovt, og så er jeg jo ikke en klassisk reality-babe af udseende, størrelse og alder, så jeg tænkte også lidt, at jeg gerne ville sige ja, fordi det var lidt sejt af TV3 at lukke en så anderledes profil ind i kliken. Det er ret cool og inkluderende. Det viser i hvert fald, at kvinder ser forskellige ud udseende-og størrelsesmæssigt.
Se Karina i ‘Forsidefruer’ i aften klokken 21.00 på TV3 og Viaplay.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
Se klippet herunder, hvor Jackie fortæller om fremtidsplanerne med Rasmus:

LÆS OGSÅ: Amalie om ny ‘Forsidefruer’-sæson: Det bliver ret voldsomt
LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning