‘Gift ved første blik’-stjerne er nybagt far og syg: Jeg er bekymret

Den tidligere ‘Gift ved første blik’-deltager blev smittet under opholdet på hospitalet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 15. februar 2022 kl. 11:03

For få dage siden blev Michael og Kathrine Kelså Harders forældre til en lille pige, og siden har de befundet sig i en boble af babylykke.

Artiklen fortsættes under artiklen med Line Hoffmeyer og Lasse Rimmer, der fortæller om deres relation i dag… 

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller afslører graviditet

– 11/02/2022 kom lille Leonora til verden ved en drømmefødsel. Hun blev født 13 dage før termin med en kampvægt på 3.128g og en længde på 52 centimeter, kunne Kathrines cirka 16.000 følgere læse på hendes Instagramprofil.

Men for Michael har det ikke været helt bekymringsfrit at blive far. Han er nemlig blevet smittet med corona, mens parret har opholdt sig på hospitalet.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerne kærester med professionel fodboldspiller

– Dog har det været en lidt hård start, da jeg har formået at fange og være syg med en omgang corona her på hospitalet. Det har påvirket mig fysisk såvel som mentalt, da jeg ikke kan lade være med at være bekymret for Leonora. Heldigvis er Kathrine testet negativ, og Leonora ser ud til at have det helt fint indtil videre, fortæller han i et opslag på Instagram, hvor han ligger med mundbind og sin nyfødte datter i armene.

Selvom den tidligere ‘Gift ved første blik’-deltager er bekymret, så nyder han også glæden ved, at Leonora er kommet godt til verden.

LÆS OGSÅ: WHAT! Oliver og Oscar har knaldet den samme kvinde

– Det var kærlighed ved første blik – og selvom hun allerede har skidt på mig adskillige gange, nyder jeg bare starten på vores familieeventyr og at lære hende at kende, skriver han.

Michael og Kathrine Kelså Harders blev en af succeshistorierne fra ‘Gift ved første blik’, da de i 2018 deltog i sæson 5 og sagde ja til hinanden for rullende kamera. Her var de DR-programmets yngste deltagere.

LÆS OGSÅ: Gunnvør melder ud: Derfor siger jeg fra nu