'Gift ved første blik'-par i julekonflikt

Hverken Michael eller Kathrine fra ‘Gift ved første blik’ går synderlig meget op i julen. Alligevel er der særligt et jule-punkt, hvor de er dybt forskellige.

Af Lykke Buhl - 24. december 2019 kl. 14:55

Det er svært at forestille sig, hvad der kunne skille ‘Gift ved første blik’-parret Michael og Kathrine ad. Julen bliver det i hvert fald ikke, for parret skal holde deres anden jul sammen, siden de blev gift i femte sæson af DR-programmet i 2018. Men det bliver ikke ligesom første gang, de holdt jul sammen.
LÆS OGSÅ: Jonass afslører: Det sker der mellem mig og Christel
– I år er der en stor ændring, skriver Kathrine på parrets fælles blog og fortsætter:
– Sidste år holdt vi faktisk jul sammen med min familie, men sådan bliver det ikke i år. I år er vi nemlig ved Michaels familie, men heldigvis stadig sammen, skriver Kathrine, der uddyber, at de nu har valgt at skiftes mellem hinandens familier til jul.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-hunk: Kærligheden blomstrer
Hverken Kathrine eller Michaels familier går synderlig meget op i julen, så derfor bliver der hverken gået i kirke, pyntet op eller danset om juletræ hos nogen af dem.

Juleuenighed

Men selvom julen ikke adskiller parret fysisk eller er traditionsrig for nogen af dem, så er der alligevel julesager, de bestemt ikke kan blive enige om.
– Den helt store juleuenighed for os handler om gaver, skriver Kathrine og fortsætter:
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn
– Min familie har faste regler for gavegivning, og Michaels familie er lidt mere løse. I år er vi blevet enige om et budget, så det er slet ikke her, vores problem er. Vi er uenige om ønskelister. Michael hader ønskelister. Jeg er enig i, at hvis de bliver til bestillingssedler, så er det ikke sjovt, men… Det er virkelig dejligt at have en seddel at støtte sig op af, når man leder efter den helt rigtige gave, forklarer Kathrine, der kalder jagten på Michaels julegave for “svær” og “udmattende”.
LÆS OGSÅ: UUH! Ny fyr giver ‘Paradise’-babe sommerfugle i maven
Derfor er parret i år gået på en slags kompromis. De skal nemlig både gøre, som Kathrine foretrækker og købe gave til hinanden ud fra ønskeliste OG som Michael foretrækker, hvor man selv finder på noget til partneren.
– I år fik jeg så endelig Michael med lidt ind i mit game. Vi har hver især givet hinanden en lille liste med ting, vi ønsker os, men samtidig skal vi stadig også finde “den helt rigtige, personlige gave” til hinanden – altså to gaver, sukker Kathrine.
LÆS OGSÅ: Hvorfor blev Anders og Luna fra ’GVFB’ matchet? Her er ekspertens svar

Snak om børn

Selvom hverken Michael og Kathrine har store juletraditioner med sig i bagagen, så er parret dog enige om, at når der for deres eget vedkommende kommer børn ind i billedet, så skal der gøres lidt mere ud af julehyggen.
– Vi har da kort vendt snakken om, hvilke traditioner vi gerne vil give videre til vores børn. F.eks. er vi ret enige om, at vi gerne vil se Disney’s juleshow, og vi vil pynte lidt op med en nisse, der flytter ind, et lysende rensdyr på terrassen og et juletræ i hjørnet, forklarer Kathrine.
LÆS OGSÅ: WHAT! ‘Nybygger’-deltager scorer 3 millioner
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager tilbageholdt i lufthavnen: Nu skal parret skilles