Geggo på fødemodtagelsen: Det føles som rigtige begyndende veer

Geggo måtte søndag på fødemodtagelsen.

Af Rikke Lynge - 24. juni 2020 kl. 9:17

I søndags måtte Stephanie Karma Salvarli forbi fødemodtagelsen. Hun har i flere uger haft plukveer, og i søndags tog de til.

– Søndag aften måtte jeg lige ind og runde fødemodtagelsen, fordi de plukveer, jeg har haft i mange uger, pludselig gjorde lige ondt nok. Faktisk begyndte de at føles som rigtige begyndende veer – lad os være ærlige, det er altså fire år siden, jeg sidst har prøvet at have sådan nogle, så jeg har lidt glemt, hvordan starten af dem føles. De slemme glemmer man vist ikke sådan lige, jeg gør ihvertfald ikke, skriver Stephanie også kaldet Geggo fra ‘Familien fra Bruggen’ på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor

Ifølge Geggo har hun ikke let til smerter, og med Alba fødte hun også uden smertestillende, hvilket hun også håber på at kunne her anden gang.

– Men det gjorde altså nuller-naller i søndags og better safe than sorry, ikk’. Anyways, så er jeg IKKE på vej i fødsel, og vi ved stadig ikke helt, hvorfor mine plukveer føles, som de gør. Vi fandt derimod ud af, at jeg i løbet af ugen skal tjekkes for sukkersyge og nogle andre ting, skriver Geggo i sit opslag og på en story kan man se, at hun i dag er inde for at blive testet for sukkersyge.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘De unge mødre’ vender tilbage

Trods hele oplevelsen er Geggo glad for, at lillesøster ikke meldte sin ankomst denne gang.

– Jeg vil gerne liiiige lave hende færdig, skriver geggo fortsat på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia er klar til nyt tv-program

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Søndag aften måtte jeg lige ind og runde fødemodtagelsen, fordi de plukveer jeg har haft i mange uger, pludselig gjorde lige ondt nok, og faktisk begyndte at føles som rigtige, begyndende veer – lad os være ærlige, det er altså 4 år siden jeg sidst har prøvet at have sådan nogle, så jeg har lidt glemt hvordan starten af dem føles (de slemme glemmer man vist ikke sådan lige, jeg gør ihvertfald ikke???‍♀️?) Jeg er altså ikke forfærdeligt følsom med smerte, hvis jeg selv skal sige det – fødte A uden smertelindrende, og har samme planer med lillesøster? Men det gjorde altså nuller-naller i søndags, og better safe than sorry, ikk’… Anyways, så er jeg IKKE på vej i fødsel, og vi ved stadig ikke helt hvorfor mine plukveer føles som de gør – vi fandt derimod ud af at jeg i løbet af ugen skal tjekkes for sukkersyge, og nogle andre ting?? Jeg er bare glad for at hun ikke har besluttet at komme alt for meget før tid – jeg vil gerne liiiige lave hende færdig?????

Et opslag delt af Stephanie Karma Salvarli? (@geggo) den

LÆS OGSÅ: Laura og Isse skaber drømmen uden programmet