Geggo og Cengiz i sorg: Av, den gør ondt

De havde set, hvilken vej det gik, men der vil nok alligevel være lidt ekstra stille hos ‘Bryggen’-parret det næste stykke tid.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. juni 2021 kl. 18:33

I dag bliver en af de dage, som Stephanie Karma og Cengiz Salvarli ikke sådan lige glemmer. De har nemlig mistet et væsen, der havde og stadig har en kæmpe plads i deres hjerter.

– 11 gode år har vi fulgtes ad gamle tøs, men i dag tog vi beslutningen, og gav dig fred fra kræften og flere operationer, skriver Geggo i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Trine og Mathias sammen igen

Det er over et år siden, at hunden Baby fik konstateret kræft, og i dag besluttede ‘Bryggen’-familien altså i fælleskab at opgive kræften mod sygdommen.

– Jeg glemmer aldrig, da jeg vågnede en morgen i 2010, og du sad dér på min mave og kiggede på mig. Det blev til en masse gode år med mange forskellige mennesker i mit liv – men du var der altid, mindes Geggo sin nu afdøde hund.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden

Lige som Linse er, er også Geggo en kæmpe hundeven, og det fornemmer man også i hendes opslag, hvor hun sender Baby godt i himlen.

– Hils Jytte og Cino deroppe, og jeg er sikker på, at Mopper giver en kiks. I hjertet gemt, aldrig glemt. Min Baby. Av den gør ondt, den gør.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne afslører graviditet

Også for Cengiz er det hårdt at sige farvel.

– Tak for næsten syv års venskab. Jeg er sikker, på du kommer op i hundehimlen og gnaver en masse pinde i tusind stykker og ruller dig i en masse lækkert græs. Sov godt baby, skriver ‘Bryggen’-stjernen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephanie Karma Salvarli🕊 (@geggo)