HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden

Endnu et ‘Paradise’-par har set dagens lys.

Af Anna Løwe - 1. juni 2021 kl. 16:06

Der er amoriner i luften blandt flere af årets ‘Paradise Hotel’-deltagere.

Og nu blev det Nicklas’ tur. Han bekræfter over for Realityportalen, at han har fundet kærligheden i en af de hotelgæster, der endnu ikke er tjekket ind i de luksuriøse rammer i Mexico.

LÆS OGSÅ: Trine og Mathias sammen igen

Som det ser ud lige nu, kommer Ida Marie dog ikke til at dele oplevelsen på hotellet sammen med Nicklas, men herhjemme ser de to ud til at hygge sig gevaldigt. Og faktisk har de været kærester i mere end en måned nu, fortæller Nicklas.

– Vi fandt sammen, efter vi havde været til nogle af de samme private fester med de andre fra ‘Paradise’. Jeg kendte hende jo godt hjemmefra, men vi nåede desværre ikke at være på hotellet sammen.

– Da vi begge var hjemme fra Mexico igen, gik det faktisk megastærkt.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Den første ‘Bachelor’-date ender helt skidt

Pisse forelsket

Og nu deler en tydeligt forelsket Nicklas altså også sin lykke med alle os andre. Han har netop delt en story, hvor turtelduerne ligger i armene på hinandens, mens Chris Browns kærlighedshit ‘Overtime’ spiller, og parret er da heller ikke blege for at kommentere på samtlige af hinandens opslag med rosende ord og kærlighedsemojis.

Blandt andet kommenterer Nicklas på et af Ida Maries billeder, at hun er faldet ned fra himlen, og at billedet må være gammelt, siden hendes øjenvipper er faldet af i hans seng.

LÆS OGSÅ: UH! Her er ‘Miss Paradise’

Selvom parret kun lige er blevet kærester, har Nicklas længe haft et godt øje til Ida Marie.

– Jeg har faktisk altid syntes, hun har været mega spændende, fortæller han og fortsætter:

– Jeg er bare faldet for hende, efter vi er begyndt at ses noget mere. Hun er fantastisk. Jeg har aldrig følt sådan for en pige før, jeg er sgu pisse forelsket. Det er en fed følelse.

Følg Ida Marie på Instagram her.

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort i ærlig udmelding: Derfor bruger jeg speedos

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne afslører graviditet