Geggos store sorg: Hendes hund Baby er ramt af kræft

‘Famililien fra Bryggen’-stjernen er ikke klar til at give slip på hunden endnu.

Af Lærke Stræde - 11. juni 2020 kl. 12:58

Stephanie Salvarli har et specielt bånd til alle sine hunde, men særligt en af dem har en stor plads i hendes hjerte. Af samme grund gjorde det ekstra ondt på hende, da hunden Baby fik konstateret kræft.

– Vi fandt en lille bule på hendes side. Vi tog hende til dyrelægen og fik det tjekket. Det var cancer, og den skulle fjernes, fortæller Geggo i aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’ og fortsætter:

– Da jeg fik at vide, at det var kræft, Baby havde, så begyndte jeg at græde. Jeg synes, det er sådan en ond og modbydelig sygdom, og Cino døde af det, så jeg kan ikke lade være med, at tænke, at Baby også dør af det.

LÆS OGSÅ: WHAT? Bendtner afslører gammelt ritual ved scoringer

Geggo fik hunden, da den var meget lille, og hun har haft hende i 11 år. Derfor har Baby været en makker gennem tykt og tyndt for den populære realitystjerne.

– Hun har været min ven i så mange år, så hvis jeg skulle af med hende, ville det knuse mit hjerte så meget. Det er jeg sgu ikke klar til, lyder det fra Geggo i dagens afsnit.

Se afsnittet af ‘Familien fra Bryggen’ i aften kl 20 på TV3.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia lider af angst: Det blussede op under optagelserne til ‘Over Atlanten’

Se klippet herunder, hvor Baby kommer hjem efter operationen

LÆS OGSÅ: AD! Presset Robin kaster op for rullende kamera

LÆS OGSÅ: Kidnapning, drabsforsøg og overdosis: ‘Robinson’-stjerne åbner op om svær fortid