Gasolin’er overvandt kræft: Jeg lever i nuet

80-årige Wili Jønsson er i fuld vigør igen efter sygdom i prostata.

Af Kenth Madsen - 1. april 2022 kl. 13:00

Wili Jønsson traver flot og velklædt af sted hen over brostene på Christianshavns Torv i København. Bassisten fra det hedengangne Gasolin med Kim Larsen i spidsen rundede for nylig 80 år, og han bor stadig i nabolaget, hvor gruppen med de evigt grønne melodier blev dannet i 1969.

– Jeg er sluppet for de værste sygdomme. Dog har jeg været igennem en behandlingskrævende prostatakræft for ikke at dø, afslører Wili Jønsson, der stadig optræder sammen med duoen Lasse & Mathilde og kollegaerne, de gode musikalske kræfter Alex Riel, 73 og Ole Fick, 81.

Læs mere under billedet

Firkløveret var samlet til premieren på filmen om Gasolin i 2006. Musikerne Wili Jønsson, Kim Larsen, Franz Beckerlee, 79, og Søren Berlev, 71, hyggede sig efter mange års adskillelse. Kun Kim Larsen er gået bort. Foto: Lars E. Andreasen

– Jeg lever i nu’et og ser med fortrøstning på fremtiden. Hvis man begynder at se tilbage, så går det over i melankoli. Men livet former sig nu en gang, som det gør for os alle, siger Wili Jønsson til HER&NU.

Fødselsdagen blev holdt på Mallorca sammen med fruen, skuespiller Katrine Jensenius, 74, deres voksne søn og de to børnebørn. Rammerne var et hus med pool, hvor familien hyggede sig i forårssolen.

Se flere billeder nedenfor

 

Wili Jønsson fra Gasolin har indtaget en bænk på Christianshavns Torv. (Foto: Bo Nymann)