Fyret paradiso: Jeg vil SKIDE på samfundet

Sidste års paradiso er ikke bleg for at udtrykke sin vrede.

Af Anna Løwe - 25. maj 2021 kl. 19:08

Sidste års ‘Paradise Hotel’-deltager, Daniel Rosendal, er vred. Vred på samfundet og vred på de tiltag, der nu har fået ham fyret. Daniel er nemlig blevet opsagt fra sit arbejde grundet brud på coronapolitik.

Sådan fortæller en tydeligt frustreret Daniel på sin Instagram-story, hvor han også deler sit opsigelsesbrev.

– Jeg fucking brækker mig, skriver Daniel i sin indledende story, der er et screenshot af en mail, hvori det meddeles, at arbejdspladsen har valgt at stoppe sit samarbejde med Daniel.

– FUCK samfundet. FUCK mundbind. FUCK coronapas, skriver han.

LÆS OGSÅ: Er du også nysgerrig? Her er paradisoerne i dag

Vil skide på samfundet

Det er en tydeligt fortvivlet Daniel, der fortæller sine følgere, hvad han synes om arbejdspladsens beslutning og de mennesker, der har været involveret i den.

– Jeg ved godt, jeg kommer til at få hug for det, jeg har skrevet, forklarer sidste års ‘Paradise’-deltager og fortsætter:

– Der er nok mange, der kommer til at skrive, at vi skal respektere mundbind, og at det er for samfundets skyld… Pis mig i øret, jeg vil skide på samfundet.

LÆS OGSÅ: UH! Elvira smider BH’en

Stikkere

Hvis man så ‘Paradise Hotel’ sidste år, ved man godt, at Daniel beskrev sig selv som en lonely wolf (ensom ulv, red.). Daniel har tidligere forklaret, at han havde en hård opvækst og ungdom og i en tidlig alder lærte, at han kun kunne regne hundrede procent med sig selv.

Den mentalitet står han fast ved, og han understreger vigtighed af den nu, hvor han føler sig forrådt.

– Lone wolf-mentaliteten har jeg af en grund, siger Daniel, der er helt afklaret med, at alle kan vælge at lade være med at følge med, hvis ikke de forstår hans udgangspunkt:

– Hvis I ikke kan lide, hvad der er her på kanalen, så kan I fise af. Der er ingen, der tvinger jer til at blive. Jeg passer mig selv, og så kan I også passe jer selv. Fuck det her samfund, afslutter en tydeligt berørt Daniel, efter han forklarer, at der er blevet klaget over hans brug af mundbind, og at han derfor er blevet fyret.

LÆS OGSÅ: Paradiso taler ud om chokerende brud

LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-stjerne udsat for had

Læs mere om