Er du også nysgerrig? Her er paradisoerne i dag

For omtrent et år siden vendte paradisoerne hjem fra eventyret i Mexico, og først nu ved seerne, hvordan det endte på ‘Paradise’. Så hvor er paradisoerne i dag? Læs med her!

Af Anna Løwe - 22. april 2020 kl. 16:55

‘Paradise Hotel’ sæson 16 er slut. Og for deltagerne har det faktisk været sådan længe. Optagelserne fandt nemlig sted i løbet af foråret sidste år, så de har alle været i gang med hvert deres i et års tid.
Så hvad laver de forskellige paradisoer egentlig nu? Det har Realityportalen spurgt dem om, og der er stor forskel på, hvad – og hvem – årets deltagere bruger tiden på herhjemme.
LÆS OGSÅ: Disse tre ‘Ex on the Beach’-stjerner foreviger venskab i tattoo

Drengene

Marco promoverer LG-produkter i en butik, hygger med de nærmeste og går en del i byen.
Oliver bor sammen med Anna i Køge i en ny lejlighed. Parret glæder sig til at blive færdige med indretningen, når karantænen er ovre. Parret arbejder med klienter og samarbejdspartnere. Desuden har de planer om at købe en ny bil.
Casper bor i Aarhus sammen med Emilie, som han blev kæreste med efter ‘Paradise’. Her arbejder han som pædagogmedhjælper i en vuggestue og har – efter eget udsagn – taget et par kærestekilo på i coronatiden.
LÆS OGSÅ: Ærlige Daniel erkender: Jeg ville egentlig gerne Freja
Daniel bor i Horsens, hvor han arbejder i Fitness World i hverdagene og på en sportsbar i weekenden. Og så er han for nyligt blevet kærester med Camilla fra ‘Ex on the Beach’
Tobias bor i Hvidovre i en lejlighed. Han arbejder normalt som kok, men lige nu har han ikke så meget at lave grundet corona. Tobias har ikke en kæreste.
Türker holder til daglig til i Aarhus, hvor han sidste år åbnede sin egen donutbutik, Bronuts. Efter sin deltagelse i ‘Paradise Hotel’ fandt han sammen med sidste års finalist, Sarah, men de to gik fra hinanden tidligere i år. Siden har der dog været flere rygter om, at de to er fundet sammen igen.
LÆS OGSÅ: Hvad skete der med Tobias og Sarah efter ‘Paradise’? Nu åbner Tobias op
Vinderen af årets ‘Paradise Hotel’, Jonas, arbejder for LG som retailspecialist, hvor han underviser i billedteknologi. Derudover ses Jonas med en pige, som han har kendt i tre år. De tager det dog stille og roligt, fortæller Jonas, der stadig bor i Brøndbyøster.
Tyrone læser til lærer i København, hvor han bor i et rækkehus på Amager sammen med to kammerater. Tyrone er fortsat single, så på den front sker der ikke så meget, siger han. Han leger til gengæld med tanken om at lave musik og mere tv.
Christoffer nyder livet i det jyske, hvor han er i gang med en massøruddannelse og ønsker at specialisere sig indenfor idrætsudøvere. Han bor i Kolding med sin kæreste og har en masse bolde i luften, tilføjer han.
LÆS OGSÅ: CHOK: Paradiso fakede breakup på grund af chikanerende eks
Mike er ikke vendt tilbage på Realityportalens henvendelse.

Pigerne

Julie bor hos sine forælde på en gård. Her har hun en længe for sig selv. Hun arbejder og træner op til politiet, hvor hun søger ind den 17. august. Der er ingen kæreste i Julies liv, da hun føler, hun løber panden mod muren, hver gang hun prøver, fortæller hun.
Sheena flyttede fra Jylland, da hun kom hjem fra Mexico og bor på nuværende tidspunkt ved Sluseholmen i København. Her arbejder hun som tatovørlærling og har lige søgt ind på Journalisthøjskolen . Desuden bruger hun meget tid på at lave mad, udvikle opskrifter, male, skrive sange og sælge tøj. Sheena se lidt til Christian fra ‘Paradise Hotel’ sæson 10, inden coronapandemien for alvor tog til, men de fandt ud af, at det ikke skulle være dem.
LÆS OGSÅ: Er Türker og Sarah sammen igen?
Freja arbejder som pædagogmedhjælper i en integreret institution og på Lagkagehuset ved siden af. Hun ved ikke helt, hvad hun vil i fremtiden, da hun har svært ved at ‘settle down’ og har mange interesser at vælge imellem, fortæller hun. Freja bor alene på Frederiksberg og er fortsat single.
Ida er i gang med at falde til i København, hvor hun er flyttet til fra Kalundborg. Hun fandt kærligheden, før ‘Paradise’ blev vist, og i dag bor hun sammen med kæresten. Uddannelsesmæssigt har hun endnu ikke de store planer, da hun har en masse tanker og ideer, som hun skal have på plads.
Heidi er flyttet til Hellerup i en lejlighed tæt på vandet for at bo tættere på forældre og venner. Hun fik nyt job i december og bruger sit sabbatår på at finde ud af, hvilken videregående uddannelse, hun vil tage. Hun regner dog med, at det skal være noget med mennesker – fx psykolog eller socialrådgiver. Heidi er fortsat single og kræsen, som hun selv siger.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-finalist: Ville hellere have stået med en anden 
Anna er bosat i Køge sammen med kæresten Oliver. Her passer de deres fælles virksomhed TEAM ERNECA FITNESS og deres klienter – de er næsten vores små børn, siger Anna. Derudover har parret travlt med diverse samarbejdspartnere via Instagram.
Awa studerer finansøkonomi og har en kæreste. Hun er bosat i København.
LÆS OGSÅ: Kæmpe overraskelse: ‘Paradise’-babe er gravid

Emilie arbejder i hjemmeplejen i Aarhus, hvor hun sammen med Casper. De to fandt sammen efter optagelserne på ‘Paradise’, hvor Emilie jo ellers var sammen med Jonas.
Sarah, der vandt sammen med Jonas, bor i København, hvor hun venter på at starte på Joe and the Juice på Christianshavn. Hun er single, og nyder bare livet.
Adrianna og Silke er ikke vendt tilbage med uddybende svar.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe om deres venskab: Der er intet tilbage

Læs mere om