Frustreret ung mor: Der er ikke en plan B

Sandra fik svar på datterens gentest, men svaret på det videre forløb herefter var nedslående.

Af Rikke Lynge - 8. februar 2021 kl. 19:25

Sandra Sommer fra ‘De unge mødre’ fik i slutningen af januar svar på datteren Merles gentest, som skulle give Sandra vished om, hvorfor Merle ikke udvikler sig som andre børn. Men den omfattende gentest gav ingen svar.

– Desværre var det den “afgørende” test for at finde en evt. “fejl” hos Merle i forhold til, hvad der skyldes hendes langsomme udvikling samt epilepsi, fortalte Sandra dengang til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Ung mor drømmer om at blive skuespiller

Sandra og manden Martin skulle efterfølgende have et møde med en overlæge fra Rigshospitalet omkring det videre forløb, men den samtale var nedslående.

– Desværre fik jeg ikke de svar, jeg havde håbet på, og der er ikke mere lige nu, vi kan gøre for at finde ud af, hvad Merle fejler. Jeg forslog selv nogle ting evt. udlandet mm. Men de har gjort alt, hvad de kunne og havde viden indenfor, så nu kan vi blot vente et år eller to og håbe på, de er blevet klogere til den tid, så vi kan tage gentesten igen igen. Det er super frustrerende, at der ikke er en plan B, eller bare noget vi kunne gøre, skriver Sandra i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’ optog under pandemi: Jeg følte mig ekstra udsat

Sandra har valgt at hvile i tanken om, at hun ikke bliver klogere lige nu og måske først bliver det om et år.

– Jeg trøster mig med, at Merles indre organer er sunde og raske, og vi skal bare nyde tiden og ikke spilde unødig krudt på en dum diagnose-titel, som sikkert ikke vil ændre noget for os alligevel, skriver Sandra fortsat.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Årgang 20’-stjerne i grim ulykke

LÆS OGSÅ: Torben Chris om farens corona: Stadig indlagt

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ♡Sandra ♡ (@sandras_verden)