Ung mor drømmer om at blive skuespiller

Sandra drømmer om at få en stor rolle i en spillefilm.

Af Rikke Lynge - 6. februar 2021 kl. 18:55

22-årige Sandra fra ‘De unge mødre’ har en drøm om at blive skuespiller. Hun har allerede haft nogle enkelte småroller, men hun drømmer længere end det.

– Mine største drømme indenfor skuespil er helt bestemt at få en tale rolle i en Disney film eller at få muligheden for at få en rolle i en rigtig spillefilm. Det er noget, jeg drømmer utrolig meget om, og som jeg virkelig gerne vil, sådan skriver Sandra i et opslag på Facebook under en castinggruppe.

LÆS OGSÅ: Har Sandra en hjerneskade? Nu har hun endelig fået svaret

Til Realityportalen uddyber Sandra, hvad det er ved skuespil, hun godt kan lide.

– Jeg er glad for skuespil af flere grunde, blandt andet elsker jeg fælleskabet ved teater, og den “rolle” man skal spille. Du kan være lige, hvad du vil, og du kan få brugt en masse følelser. Og så får man en virkelig god social omgangskreds, fortæller Sandra.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder kritiseres som mor på de sociale medier

I castingopslaget uddyber Sandra sine evner inden for skuespil.

– Jeg mener selv, af jeg har enormt meget af give ud af både foran kameraret, men bestemt også bagved. Derudover øver jeg mig i at af spille diverse scener fra forskellige film og serier. Jeg er enormt nem at arbejde med, og jeg er dygtig til af udtrykke mig, og jeg er lærenem. Jeg er god til at lytte og tage erfaring. Jeg er altid smilende og imødekommende, skriver Sandra, der med sit opslag har fået en masse inspiration til, hvordan hun kan gå videre med drømmen som skuespiller.

LÆS OGSÅ: Realityfyr jubler: En kæmpe drøm er gået i opfyldelse

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup takker danskerne