Fra teenager til voksen: Skinz afslører nye planer

Den 36-årig musiker er blevet ældre, og det kommer til at påvirke hans musik.

Af Linnea Thorseth - 4. juli 2022 kl. 13:57

Han vandt prisen som ‘Årets nye navn’ til Zulu Awards 2018. Hits som ‘Jeg har en pige’ og ‘Malibu’ har fyret op for de fleste dansegulve; Beatet er højt, og der bliver sunget om fest og farver. Men nu giver den dansk-somaliske sanger og rapper udtryk for, at hans musik får et genreskift.

LÆS OGSÅ: ‘Single’-Mathilde hygger sig på Roskilde Festival

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Anders Hemmingsen bl.a. svarer på, hvad han ville lave, hvis Instagram ikke fandtes.

– Man vokser med opgaven, bliver ældre og bliver et andet menneske, som årene går. Inspirationskilden bliver anderledes. Du har andre ting, der påvirker dig. Du finder noget nyt i dig selv, som du gerne vil skrive eller snakke om, fortæller Mohamed Ahmed Abdulkadir, bedre kendt som kunstneren ‘Skinz’ til Realityportalen, da vi møder ham på Roskilde Festival 2022.

– Det bliver lidt mere voksent med problematikker, som kan opstå i et voksenforhold, hvor ens kæreste måske er den voksne, og du selv er teenageren til tider, fortæller Skinz, som er i fuld gang med at producere nyt musik.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne skadet på Roskilde Festival

Nyt musik til næste år

– Jeg arbejder enormt meget på at finde mig selv igen, i forhold til alt det musik som jeg har udgivet og gerne vil udgive. Så nu står jeg i en periode, hvor jeg er i gang med at vælge retning i lyd, og hvor vi skal hen med det. Og måske kommer der et par singler og et album, og så kommer der en tour næste år.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor: De stiller større krav til os

Meget tyder altså på, at fans kan glæde sig til at få en mere voksen Skinz at se inden længe. Hans egen kommentar i forhold til at blive voksen er i hvert fald:

– Det var uundgåeligt, det skulle jo ske, siger Skinz og griner.

Den populære artist har lavet musik med kunstenere, som Medina, Citybois, Erica Jane og mange flere.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie afslører: Har været single længe

Se hele interviewet med Skinz øverst i artiklen.