Før og efter: Se Amandas nye bryster

Nu viser Amanda sine bryster, som de så ud før og 14 dage efter operationen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 10. juli 2020 kl. 12:12

Den 17. juni fik Amanda Mogensen opfyldt en drøm, da hun lagde sig under kniven og fik foretaget  en brystforstørrende operation.

Den 21-årige ‘Ex on the Beach’-stjerne har hele tiden givet udtryk for, hvor vigtigt det var for hende, at brysterne kom til at se naturlige ud.

LÆS OGSÅ: Hot ‘Paradise’-par skal være forældre: Nu afslører de køn og navn

– Jeg er sådan en høj pige, og jeg synes ikke, at mine bryster passer til min krop. Mine bryster er faktisk ikke grimme overhovedet, men jeg vil føle mig mere tilpas i egen krop med lidt mere fylde. Jeg går ikke efter store bryster eller “porno-bryster”, som nogle vil kalde det. Jeg er en naturlig pige, og med min brystforstørrende operation vil jeg derfor stadigvæk gå efter et look, der er i harmoni med min krop, og som ikke ser for unaturligt ud, fortalte hun dengang til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Noah Skaalum viser vanvittigt resultat: Fra kvinde til mand

Helt op til operationen var Amanda rystende nervøs helt indtil hun blev lagt i narkose. Men hun valgte alligevel at dele oplevelsen på sin Instagram-profil, hvor man kom helt tæt på og kunne være med før og efter operationen.

Amanda var med det samme meget glad for sine nye bryster, og hun har haft det godt hele vejen igennem processen.

LÆS OGSÅ: WOW! ‘Vild med dans’-vært og kæresten køber villa til 31,5 millioner

– Jeg har det fantastisk! Mine smerter er til at holde ud, og pillerne gør mig bare træt. Hånden på hjertet, så synes jeg, det er slemmere at havde menstruation. Det lidt hårdt, at skulle sove på ryggen, men man indfinder sig med det, skrev hun få dage efter indgrebet.

Nu kan man se det endelige resultat. Billedet er tage 14 dage efter operationen, og Amanda har fået 360 milliliter i brysterne.

LÆS OGSÅ: UPS! ‘Ex on the beach’-par om graviditet: Det var et uheld

Herunder ses Amanda før og efter operationen.