Noah Skaalum viser vanvittigt resultat: Fra kvinde til mand

Noah har gennemgået en utrolig udvikling fra kvinde til mand.

Af Rikke Lynge - 8. juli 2020 kl. 11:12

Noah Skaalum blev kendt, da han i 2011 vandt ‘X Factor’. Dengang stod der Sarah i passet, og Noah var en kvinde, men de seneste år har han gennemgået en utrolig udvikling, som gør, at hans krop i dag mere eller mindre ligner andre mænds.

Noah har ikke lagt skjul på sin kamp fra kvinde til mand, og han har flere gange delt ærlige opslag på de sociale medier, der både beskriver hans tanker omkring udviklingen, men også synlige resultater af skiftet fra kvinde til mand.

LÆS OGSÅ: Noah til alle transmænd: TAL PÆNT!

Noahs seneste opslag på Instagram viser, hvordan hans krop har forandret sig på blot 2,5 år. Noah har fået fjernet sine bryster, men han har også groet et flot skæg, og de mere kvindelige træk i ansigtet er blevet mere maskuline.

– Hvorfor viser jeg dette? Det gør jeg for at vise, hvor langt man kan nå på så kort tid! Du skal nok nå dit mål – bare vær tålmodig, skriver Noah til opslaget på Instagram.

LÆS OGSÅ: UPS! ‘Ex on the beach’-par om graviditet: Det var et uheld

Noah lever i dag som en rigtig kernefamilie. Han er gift med hustruen Sika og sammen har de sønnen Elion, der fylder et år til november.

– Det er simpelthen det vigtigste, jeg har gjort i hele mit liv. Det er at skulle have den her familie, fortæller Noah i TV 2-programmet ‘Sarahs forvandling til far’, som kan ses på TV2 Play.

LÆS OGSÅ: WOW! ‘Vild med dans’-vært og kæresten køber villa til 31,5 millioner

Se Noahs udvikling herunder: