Finale-fyre: Helt vanvittigt!

De er ikke alene nået til finalen, de er også begge favoritter til at vinde.

Af Louise Vilsbøl - 26. november 2021 kl. 15:25

‘Den store bagedyst’ og ‘Vild med dans’ kæmper uge efter uge om at være det mest sete program i Gallups målinger, og i denne weekend er der finale i begge programmer. For kæresteparret Morten Kjeldgaard og Frederik Haun er det en historisk weekend. De er nemlig i finalen i henholdsvis ‘Vild med dans’ og ‘Den store bagedyst’, så nerverne er i højsædet i det lille hjem.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Morten og Pernille giver status efter ‘Vild med dans’.

– FINALE UGE! Det er jo helt vanvittigt, at vi begge har formået at kæmpe os hele vejen til finalen. Fredag aften er der finale i ‘Vild med dans’, og lørdag i ‘Den store bagedyst’. Vi håber, I vil se med! Vi glæder os, skriver Morten og Frederik på Instagram, og her strømmer det ind med kendte og ukendte folks opbakning.

Morten om Frederik: Jeg er hans største fan

Da det lørdag stor klart, at de begge havde erhvervet sig en finaleplads, var der da også rosende ord at hente fra Morten til Frederik.

Ham her vandt lige sit 4. mesterbager forklæde ud af 8 mulige! Jeg fatter ikke, hvordan han gør det, men jeg er han største fan og kæmpe stolt! Så jeg får simpelthen lov til at danse i ‘Vild med dans’-finalen på fredag, og Frede skal bage i ‘Den store bagedyst’-finale på lørdag. DET ER JO FOR VILDT! 

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation

Hvorimod ‘Vild med dans’ sendes live, så blev finalen i ‘Den store bagedyst’ filmet tilbage i juni, så her ved deltagerne allerede, hvem der har vundet, det bliver dog først offentliggjort lørdag aften. Forud for finalen er Frederik udråbt til favorit med sine fire mesterbager-titler i rygsækken.

Favoritrollen har Frederik og Morten til fælles. Hvis man skal følge oddsene hos Danske Spil, så er Morten Kjeldgaard og partneren Pernille Blume også favoritter til at vinde ‘Vild med dans. Det giver kun pengene 1,85 igen, hvis de to står med trofæet til sidste, hvorimod det giver pengene henholdsvis 2,75 og 5,5 gange igen, hvis Asta Björk og Jimilian Ismaili eller Silas Holst og Lise Rønne vinder programmet.

LÆS OGSÅ: UH! Her er værterne i ny sæson ‘Vild med dans’

Det bliver spændende at se, om Frederik og Morten gør rent bord i weekendens finaler og lever op til deres favoritroller, eller om de må gå skuffede fra hver deres finale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frederik Haun (@frederikhaun)