Fie Laursen chokerer: Får lavet hele ansigtet om

Fie Laursen har ændret en del på sin krop de sidste par år, og næste skridt er at få et “nyt ansigt”, som hun selv beskriver det.

Af Lykke Buhl - 23. juli 2020 kl. 9:17

Listen over de kosmetiske indgreb og operationer, som Fie Laursen har fået foretaget er efterhånden lang – og inkluderer blandt andet silikonebryster, perlemorstænder og en brazilian buttlift.

Men nu tilføjer Fie Laursen  endnu et chokerende punkt til listen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Paradise’-Julie afslører: Kærester med barndomsveninde

Et nyt ansigt

Mandag d. 3. august rejser Fie Laursen nemlig sammen med veninden Natasja til Malmø for at få “et nyt ansigt”, som hun beskriver det.

– Jeg skal have lavet en full face make-over med fillers, fortæller Fie Laursen til Realityportalen og forklarer:

– Det er filler i forskellige steder i ansigtet og botox, så man opnår en ny form i ansigtet. Jeg synes, det er skønt, man kan få lavet på ansigtet uden en operation under kniven!

Herunder kan du se et før og efter-billede af indgrebet fra den svenske klinik

LÆS OGSÅ: Amanda og Nicklaes uenige om forholdet: Prøver at finde hinanden igen

Skaber massiv debat

Fie har tidligere fået en del kritik for sine kosmetiske indgreb og operationer, særligt med argumentet om, at hun har så mange unge piger, der følger hende og lader sig påvirke af hende.

Ikke mindst lød der ramaskrig, da Fie fik lavet sin brazilian buttlift, hvor fedt fra lår og mave omplaceres i ballerne, fordi hun i samme ombæring afholdte en konkurrence, hvor præmieren var en valgfri operation til vinderen. Det fik sat både danske og norske myndigheder igang med forslag om at forbyde den slags reklame og at lave strengere regler for influencere.

LÆS OGSÅ: 10 realitystjerner du ikke vidste havde børn

Kort efter var der ballade igen, da Fie lagde chokerende billeder op af sine nedfilede tandstumper, da hun fik lavet nye tænder, hvor flere tandlæger var ude og sige, at det var synd og skam at ødelægge raske tænder til fordel for nogle falske af porcelæn.

Derudover var Fie Laursen den første i en nu efterhånden lang række af danske realitystjerner, der har fået et program om sin brystforstørrrende operation, nemlig Viafree-programmet ‘Fies bryster’. Og faktisk fulgte omtrent 200.000 mennesker med, da Fie livestreamede operationen forud for programmet.

Herunder kan du se et billede af Fie og hendes krop, som hun ser ud i dag

 

Vis dette opslag på Instagram

 

comment your favorite country, i’ll follow back some of you 😘💕

Et opslag delt af FIE LAURSEN (@fielaursenofficial) den

LÆS OGSÅ: UH! ‘Ex on the Beach’-hunk har fået dame på

Trodser kritikken

Men selv om så mange følger med i og har en mening om Fie Laursens gøren og laden, så er hun ikke i tvivl om, at det er det rigtige for hende, at hun nu snart får indsprøjtet sig en ny ansigtsform.

– Jeg gør det, fordi jeg synes, det er smukt, og jeg vil gerne gøre det, som gør mig glad, slutter Fie.

LÆS OGSÅ: Mathilde og Robin flytter sammen

Julie Melsen fra ”Love Island’ og ‘For lækker til love’ har også fået foretaget et lignende filler-indgreb som det, der venter Fie Laursen

LÆS OGSÅ: Linse om at bo i campingvogn: Det er balsam for sjælen

LÆS OGSÅ: ØV! ‘Vild med dans’ udskydes

Læs mere om