UH! ‘Ex on the Beach’-hunk har fået dame på

Han fandt ikke kærligheden i ‘Ex on the Beach’, men nu er der en sød dame hjemme i Danmark, der har fået Oliver Filthuths hjerte til at banke lidt hurtigere.

Af Lykke Buhl - 22. juli 2020 kl. 11:59

I den græske ‘Ex on the Beach’-villa gjorde Oliver Filthuth det klart, at han ikke var til ligegyldige one night stands, da eksen Ditte Lee slubrende kastede sig over ham.

Det var en meget skuffet Ditte, der måtte sove i suiten med Oliver uden at knalde (Foto: Dplay)

LÆS OGSÅ: ØV! ‘Vild med dans’ udskydes

“Sådan lidt eksklusive”

Selvom Oliver hverken fik sex eller romantik ud af deltagelsen i den fjerde sæson af ‘Ex on the Beach’, så er der nu opstået sød musik hjemme i Danmark.

– Jeg snakker lidt med én nu fra Fyn, det er meget stille og roligt. Jeg arbejder 70 timer om ugen, så det er også begrænset, hvor meget jeg kan lægge i noget som helst. Så det bliver en gang hver anden weekend eller sådan noget, hvor vi ses, men så ser vi, hvad det bliver til. Men vi er sådan lidt eksklusive. Nu snakker vi, og så bliver vi nogenlunde der, ikk’. Så vi er ikke kærester, men vi snakker sammen, forklarer Oliver til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’ i vild konflikt: Vi er rystede

Edderkopper og slanger

Oliver mødte sin nye flamme, den fynske Monique, på en bytur i Aarhus med ‘Ex on the Beach’-vennerne Nicklaes, Camilla og Mark for en måneds tid siden.

– Hun hedder Monique, hun er fra Fyn, og så er hun dyrepasser. Det er faktisk vildt nok, for hun arbejder i det der Terrariet (fynsk zoologisk have med fokus på reptiler, krybdyr og lignende, red.), så hun passer kun sådan nogle nøjeren dyr: Edderkopper og slanger og sådan noget pis, griner Oliver.

Camilla og Mark er aldrig blege for en god fest (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: CHOK! Ung mor ramt af hjerneblødning

Dog har Monique også på sin vis taget sit job med hjem, og det kan til gengæld godt gide anledning til panik hos Oliver.

– Hun har en slange derhjemme – det er det mest grænseoverskridende, jeg nogensinde har gjort, at skulle sove i en lejlighed med en slange! Og hun skrev lige til mig i dag, at nu er den blevet så stor, at den har slået buret op og er gået ud! Jeg har sagt, at jeg kommer ikke før, hun har fundet et nyt terarie til den, griner Oliver.

LÆS OGSÅ: Linse om at bo i campingvogn: Det er balsam for sjælen

Anderledes naturlig

Heldigvis har Monique da også sine gode sider.

– Hun er sød og meget anderledes. Hun er meget naturlig. Normalt finder jeg sådan nogle “silikonebryster og lavet hele ansigtet”-typer. Så det er første gang, jeg er sammen med én, der faktisk er naturlig. Det kan også noget – lige med hende er det i hvert fald okay, smiler Oliver, der til dagligt driver fitnesscenteret Fitness OK i Roskilde sammen med sin far Erik.

LÆS OGSÅ: 10 realitystjerner du ikke vidste havde børn

LÆS OGSÅ: Vil du være med i ‘Badehotellet’? Nu har du chancen

Læs mere om