'Familien fra Bryggen'-stjerne i vild forvandling

Niels Laigaard, også kendt som Moster Niller i ‘Familien fra Bryggen’, har fået lavet læber. Nu fortæller han om beslutningen.

Af Anna Løwe - 12. december 2019 kl. 10:30

Moster Niller, den charmerende makeup-artist fra ‘Familien fra Bryggen’, har fået lavet større læber. Den beslutning har været undervejs i en rum tid, men nu er det blevet en realitet, og Niels kunne fremvise resultatet på sin Instagram-story i går, hvor han også fortalte om beslutningen:
– Jeg har fået så mange søde kommentarer omkring mine læber, og at I synes, det er så fedt, jeg bare er mig selv, siger han og fortsætter:
– Men bare fordi jeg viser, at jeg har fået lavet læber, betyder det jo ikke, at du også skal eller nogen, du kender, skal. Det betyder bare, at det er noget jeg havde lyst til at gøre for mig selv.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne: Stresset og udkørt
Niels har fået lavet læber en gang før, men han var stadig ikke helt tilfreds med resultatet, da over- og underlæbe ikke var lige store.
– Jeg vil gerne have, de matcher, forklarer han.
LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne om skilsmissen: Vi stod i en vanvittig situation

Fuck alle andre

Niels har en klar holdning og et ligeså klart budskab, når det kommer til skønhedsindgreb af enhver art:
– Jeg har gjort det for mig selv og egen vinding. Ikke for at få andres approval eller fordi, andre skal synes, at det er flot.
– Det skal handle om at gøre dig selv glad, uanset hvad du får lavet. Fuck alle andre – det er det vigtigste her i livet. Tænk på dig selv, før du tænker på andre, slår den dygtige makeup-artist fast.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen
LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen