Ung mor om skilsmissen: Vi stod i en vanvittig situation

Nanna-Johanne fra ‘De unge mødre’ fandt inspiration i sin skilsmisse og skrev en bog. Den gemmer på mange flere detaljer om årsagen til bruddet.

Af Anna Løwe - 20. november 2019 kl. 19:30

‘De unge mødre’-deltageren Nanna-Johanne har haft en noget turbulent tid det sidste halve år. På bare tre måneder nåede hun at blive gift og separeret med sin nuværende eksmand, Michael, og rygterne har svirret om, hvad grunden til bruddet i virkeligheden var.
Nu kan nysgerrige følgere se frem til mange flere detaljer om Nanna-Johanne og Michaels brud. Blot en uge efter bruddet begyndte den unge mor nemlig at skrive en bog, og den blev færdigskrevet med lynets hast og rammer butikkerne til april. Ifølge en opdatering på Nanna-Johannes Instagram-story er bogen en slags selvbiografi, der handler om, hvordan hun er kommet dertil, hvor hun er i dag:
– Den handler om min barndom, min ungdom, om at blive mor og finde kærligheden, mine tidligere forhold og alt det, der er sket frem til det sted, jeg er i dag, skriver Nanna-Johanne.
LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet

Grunden til det pludselige brud

Hun har tidligere været noget tøvende om at melde ud, hvad der præcist var grunden til bruddet med Michael, fordi hun har nogle at tage hensyn til. Sådan skriver hun i sin story og uddyber overfor Realityportalen:
– Før, under og efter skilsmissen var virkelig en hård periode. Både selve skilsmissen, men også alt det, der skete før og lige efter. Vi stod i en vanvittig situation. Det har nok været den hårdeste periode i mit liv. Jeg har rigtig mange ting med i min bog. Grunden til bruddet står også i den og fylder faktisk en hel del, da det virkelig har været en af de hårdeste perioder i mit liv, fortæller Nanna-Johanne.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-par skilt efter 3 måneder
Inspirationen til bogen var da også netop den pludselige skilsmisse, som var Nanna-Johannes beslutning.
– Det var skilsmissen, der gjorde sidste udfald. Lige efter havde jeg en masse tanker og følelser, og det satte jeg mig og skrev ned for at komme ud med det. Det blev pludselig til en hel del sider, og før jeg vidste af det, havde jeg skrevet en bog. I dag har vi det heldigvis rigtig godt, drengene og jeg, men puha, det har været SÅ hårdt, afslutter Nanna-Johanne.
LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’