SE BILLEDET: Nadia Shila venter barn nummer tre

‘De unge mødre’-deltageren er gravid igen og venter barn til foråret.

Af Jonas Sand - 27. september 2018 kl. 09:31

Nadia Shila Petersen blev sammen med sin mand, Jeremy Gozdan, mor til datteren Hope, der kom til verden i januar. Og til maj får familien et ekstra medlem. ‘De unge mødre’-deltageren er nemlig gravid igen, bekræfter hun i et opslag på Instagram.
Den unge mor lagde allerede for en uge siden et scanningsbillede ud, som hun på grund af grimme kommentarer slettede igen. Nu er hun dog klar til at fortælle hele verden, at hun er syv uger henne i sin graviditet, og hvis alt går godt, bliver tre til fire til foråret.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila slår hånden af sin mor: Jeg er rasende!
LÆS OGSÅ: Dramaet fortsætter: Nadia Shila svarer igen på Heidis beskyldninger om vold

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se stedet, hvor Nadia Shila og Jeremy blev gift.


LÆS OGSÅ: Fie Laursen blev hentet af ambulance: Nu taler hun ud
LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min mor er ikke udviklingshæmmet, men …
– Vi så et fint hjerteblink og en bønne i udvikling. Der er kæmpe forskel fra en uge siden. Vi er glade og lykkelige og håber og beder til, at den bliver hængende. Jeg har stadig to blødninger, som vi håber går i sig selv, og vi krydser fingre for, at det ikke på sigt vil påvirke baby, skriver hun og fortsætter:
– Jeg er lige nu knap syv uger, så det kan stadig gå begge veje. Men hvis spir bliver hængende, så glæder vi os til, at vi i maj 2019 kan byde blop velkommen. Det er så stort, at vi er blevet velsignet med denne lille skat, fortsætter hun.
Nadia Shila har sønnen Kyle fra et tidligere forhold. Den lille dreng rejste med hende til USA, men her blev han fjernet og sendt tilbage til Danmark. Siden fik den unge mor datteren Hope, og nu kan hun altså se frem til at få endnu et barn i det nye år.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila er bekymret for sin mor: Hun ved ikke, hvad hun laver
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
Herunder kan du se billedet, som Nadia Shila har delt:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg postede oprindeligt et billede for en uges tid siden af vores lille bønne. Jeg tog det hurtigt ned igen, da det hurtigt tiltrak sig affaldskommentsarer, kommentarer som jeg i vores lykke ikke har behov for. Jeg har tænkt og tænkt på om det skulle offentliggøres, og jeg ville vente til vi have fået et ordenligt billede af vores spir.. Det skete så i dag. Vi så et fint hjerteblink og en bønne i udvikling, der er kæmpe forskel fra en uge siden.. Vi er glade og lykkelige, og håber og beder til at den bliver hængene. Jeg har stadig to blødninger, som vi håber går i sig selv, og vi krydser fingre for at det ikke på sigt vil påvirke baby. Jeg er ligenu knap 7 uger, så det kan stadig gå begge veje.. Men hvis spir bliver hængene, så glæder vi os til at vi i Maj 2019 kan byde blop velkommen. Det er så stort at vi er blevet velsignet med denne lille skat. ❤

Et opslag delt af Nadia Hope & Jeremy (@nadiasgozdan) den


LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Hun afløser Sarah Louise i ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Nadia Shila i stort skænderi med sin mor: Jeg tilgiver hende ikke!