‘Ex on the Beach’-hunk taler ud: Jeg er slet ikke sådan i virkeligheden

Jonas mener, at ‘Ex on the Beach’ er klippet lidt uheldigt sammen. I det virkelige liv uden for villaen ville han faktisk aldrig gå efter Camilla.

Af Caroline Grønne Wigdal - 29. december 2020 kl. 19:25

Det er kun få afsnit siden, at man i ‘Ex on the Beach’ kunne følge 23-årige Jonas Arnesen i kampen om at vinde Camilla over på sin side. Desværre lykkedes det ham slet ikke – faktisk skubbede han blot baben længere og længere væk.

Hans ihærdige indsats gik ikke ubemærket hen, og de andre deltagere påpegede også, at han var omklamrende.

Men nu fortæller Jonas, at det hele i virkeligheden gik lidt anderledes til. Ifølge ham, viser afsnittene af ‘Ex on the Beach’ et helt forkert billede.

LÆS OGSÅ: Nicklaes efter kritik: Jeg fortryder ingenting

– Jeg er som person ikke en, som lader sig gå på af noget, som jeg jo ikke kan gøre noget ved. Dog synes jeg, at afsnittene er lidt uheldigt klippet, for sådan som jeg fremstår, er jeg slet ikke i virkeligheden. Jeg fremstår som et klistermærke, og det er jeg bestemt ikke. Men jeg var selvfølgelig også ret fuld. For mig er det jo fortid og skete for næsten et halvt år siden. Dog føler jeg, at det ikke var nær så slemt, som det ser ud, forklarer Jonas til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen afslører stor hemmelighed

Han er klar over, at det ser ud til, at han vil gøre alt for at få Camilla til sige, hvor hun står henne, og at det kun er Jonas, hun vil. Men hvis han havde mødt Camilla i byen og ikke under optagelserne til et realityprogram, så ville han aldrig gå så målrettet efter hende.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op

– Ting inde i villaen er lidt mere specielle. Der er jo kun de mennesker, der er, så man går nok en del mere efter den enkelte, hvis de andre ikke lige vækker interesse. Uden for villaen ville Camilla og jeg nok ikke normalt gå efter hinanden, vi er nok ikke så meget hinandens typer.

I Jonas’ vennekreds er det ellers altid ham, der driller sin bedste ven med at være et klistermærke i byen.

– Så kan i nok forestille jer, hvor meget den joke går den anden vej nu, siger han.

LÆS OGSÅ: CHOK! Nicklaes dummer sig

LÆS OGSÅ: Elvira ligeglad med anonym kritik: Jeg er en vestegnsprinsesse

Læs mere om