CHOK! Fie Laursen afslører stor hemmelighed

Realitystjernen har en afhængighed, og nu vil hun bruge sin stemme til at advare andre imod at falde i samme fælde.

Af Lærke Stræde - 28. december 2020 kl. 11:21

Fie Laursen har båret på en hemmelighed, som hun nu er klar til at fortælle Danmark om. Hun er faldet i spillefælden og advarer nu alle andre om at begynde at spille.

– Jeg er ludoman, og på bare et halvt år har jeg spillet over tre millioner kroner op. Det startede med små beløb, jeg lagde ind, til at lægge op til 100.000 kroner ind på en dag, fortæller Fie i en video på Facebook.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op

Den dag, hvor fælden klappede for Fie, var den dag, hun pludselig vandt 833.000 kroner. Siden har hun spillet dag og nat.

– Det var så højt et beløb, der pludselig stod på min bankkonto, og det føltes som de mest lettjente penge, jeg nogensinde havde opnået i hele mit liv. Efter den dag kunne jeg ikke stoppe. Jeg spillede dag og nat. Jeg mistede mig selv til spillet, lyder det fra hende.

LÆS OGSÅ: Peter Birch i stor sorg

– De lader dig vinde stort, så du kan tabe endnu større

Da Spillemyndigheden kontaktede realitystjernen for at få sat en stopper for hendes promovering af spil på Instagram, var hun uforstående overfor problemet. I dag ville hun ønske, at hun havde forstået alvoren.

– Jeg ser casinoer som lokkemad. De lader dig vinde stort, så du kan tabe endnu større. Det er der, afhængigheden starter hos mange, lyder det fra Fie, som i lang tid selv troede, at hun havde styr på det.

– Jeg havde overhovedet ikke styr på det. Det gik op for mig, da jeg havde spillet 250.000 kroner op på to dage. Jeg faldt grædende sammen i min have.

LÆS OGSÅ: WOW! Se realitybabes vægttab

Ifølge realitystjernen er spilafhængighed lige så stærk som afhængighed af stoffer. I dag er hun heldigvis ude af det, men vil bruge sin stemme til at advare alle andre imod at falde i fælden.

Se videoen herunder, hvor Fie fortæller om sine spilleproblemer

LÆS OGSÅ: Bendtner stoppet af politiet: Irriterende

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvad er årets bedste tv-øjeblik?

Læs mere om