'Ex on the Beach'-hunk i tvivl: Skal jeg give det en chance? - Her & Nu

‘Ex on the Beach’-hunk i tvivl: Skal jeg give det en chance?

Andreas fra ‘Ex on the Beach’ overvejer, om han skal give realitytv en chance til. Dog føler han ikke, at han passer ind i den klassiske forestilling af en realitystjerne.

Af Lykke Buhl - 31. juli 2020 kl. 20:56

Det var et aldeles kort visit, som 24-årige Andreas Korsbakke gjorde i fjerde sæson af ‘Ex on the Beach’. Han var en del af startcastet, men efter 36 timer i den brasilianske villa var det farvel og tak igen.

LÆS OGSÅ: Kias diagnose og andre private oplysninger afsløret

Det skyldtes, at mens Andreas var indlogeret på sit eget hotel og ventede på at komme ind i ‘Ex on the Beach’-villaen, så havde han sex med en pige fra sit hotel. På grund af produktionens frygt for, om Andreas måske havde tilraget sig en kønssygdom under samlejet, som han kunne smitte de andre ‘Ex on the Beach’-deltagere med, fik han strenge ordrer på at holde afstand til de andre deltagere. Derfor regnede Andreas ud, at han nok ikke ville få lov at blive længe.

– Jeg tog lidt et skridt fra reality, fordi der var lidt blandede følelser, da jeg kom hjem. Jeg synes jo, det var dumt, at jeg røg ud, men jeg ved ikke, om det var skæbnen, at jeg skulle dumme mig og ryge ud, eller om jeg lige skal give det en til chance til, forklarer Andreas til Realityportalen.

Andreas Korsbakke i ‘Ex on the Beach’ (Foto: Krestine Havemann.)

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-brødre vender tilbage til skærmen

Ikke ‘Paradise’

Andreas kan dog ikke pege på, hvilket program han godt kunne tænke sig at deltage i, men han ved, hvad han ikke kunne tænke sig.

– Det skal bare ikke være sådan for seriøst. Sådan noget som ‘Paradise’, hvor man skal snakke taktik og stå og stikke hinanden, og hvor det bliver drama. Det skulle være et program, hvor det faktisk handler om at være sig selv og have det sjovt, forklarer Andreas.

LÆS OGSÅ: Simone og Philip er uenige: Hvad skal baby hedde?

Passer jeg ind?

Dog er Andreas, der i dag arbejder som flyttemand, stadig ikke helt afklaret omkring, om han virkelig passer ind i realityverdenen.

– Jeg kæmper virkelig med mig selv om, om jeg er typen, der skal gøre det og være med i mere reality, eller om jeg bare er typen, der er den sjove til festerne, forklarer han.

– Jeg søger heller ikke noget. Jeg er blevet spurgt om noget, men det var bare ikke noget for mig. Men hvis der kommer det rigtige tilbud, så siger jeg ja. Jeg er faktisk i chok over, at der er nogen, der gider spørger mig efter min meget uprofessionelle optræden, griner Andreas.

“Folk skændtes om, hvem der skulle snakke”

Andreas fandt sig heller aldrig helt tilpas med at blive filmet i ‘Ex on the Beach’, selvom han ganske vist heller ikke nåede at gøre sig den store erfaring med det.

– Det er svært nok bare det, at der er kamera på. Selvom de gemmer sig i hjørnet, så kan man altså godt mærke det. Man skal lige over den mur der, forklarer Andreas, der endnu har det til gode at slappe af i en tv-optræden.

– Jeg kom ikke over den mur i ‘Ex on the Beach’, jeg kunne ikke vænne mig til det. Jeg synes faktisk, at folk skændtes om, hvem der skulle snakke, da jeg var derinde, så jeg følte faktisk lidt, at det var lidt opstillet på en måde. Jeg følte ikke, at jeg kunne slå mig løs, og at vi bare hyggede os, fortæller Andreas, der også følte sig hæmmet af, at han forventede at ryge ud hurtigst muligt.

Ditte og Andreas. Foto: Janus Nielsen

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne forelsket: Vi mødtes på Tinder

Ikke Instagram-typen

Derudover føler Andreas heller ikke, at han kan spejle sig selv i de erfarne realitypersonligheder.

– Der er også alt det, der kommer efter, hvor alle kender hinanden åbenbart, selvom man aldrig har mødt hinanden. Det synes jeg er lidt sjovt, forklarer Andreas.

– Jeg kommer heller aldrig til at være sådan en på Instagram, der laver spørgerunder. Jeg vil slet ikke kunne pleje den ligeså meget, som de rigtige realitydrenge og -piger gør.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Nicklaes: Derfor havde jeg sex med Ditte før Amanda

‘Ex on the Beach’ sæson 5?

Andreas er da umiddelbart heller ikke afvisende overfor tanken om at skulle dukke op i ‘Ex on the Beach’ igen i den femte sæson, som optagelserne netop er gået igang til.

– Det kunne være sjovt lige at være der 37 timer og slå rekorden, joker Andreas, der dog ikke gør sig nogen forhåbninger om, at blive inviteret med i den nordsjællandske ‘Ex on the Beach’-villa.

– Ej, de gider sgu nok ikke have mig med, griner han.

LÆS OGSÅ: De bedste citater fra ‘De unge mødre’ vol. 3

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Mark og Sarah Amalie er blevet forældre